NetApp biedt hybride Cloud Test Lab binnen Amsterdamse datacenters van Interxion

De ideale omgeving om publieke cloud-diensten te exploiteren met volledige controle over de data

  • Bedrijfsnieuws van
  • Netapp
  • geplaatst op
  • 15 oktober 2015 10:23 uur

Het Nederlandse Interxion, een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, kondigt aan dat NetApp zijn hybride Cloud Test Lab gaat aanbieden vanuit de datacenters van Interxion op zijn Amsterdam campus.

Het Test Lab dat in nauwe samenwerking met NetApp en Microsoft is ontwikkeld, is een kosteloze, proof-of-concept-omgeving waarmee enterprise organisaties, partners en service providers in korte tijd een hybride oplossing kunnen realiseren, zonder dat zij te maken krijgen met hoge onderzoeks- en ontwikkelingskosten. Het Test Lab stelt hen in staat te profiteren van de voordelen van publieke clouds zoals Microsoft Azure, het flexibele platform voor public cloud computing, terwijl ze tegelijkertijd de volledige controle over hun data houden doordat deze worden ondergebracht in private NetApp opslagsystemen, genaamd NetApp Private Storage.

De state-of-the-art testomgeving is gebouwd op NetApp Private Storage voor Microsoft Azure, wordt aangeboden vanuit de hoogwaardige datacenters van Interxion en is via Interxion’s Cloud Connect service op een veilige manier en met high performance, gebaseerd op een SLA te verbinden met één of meerdere clouds van hun voorkeur. In het Test Lab kunnen verschillende soorten workloads worden uitgevoerd, zoals disaster recovery senario’s, cloud bursting, peak workload management en test- en ontwikkelscenario’s.

Vincent in’t Veld, Director of Cloud segment bij Interxion, ‘Wij zien dat de IT van bedrijven steeds meer verspreid raakt. Organisaties maken gebruik van meerdere datacenters, verschillende publieke cloud-omgevingen en één of meerdere private cloud-omgevingen. Het is de uitdaging om al die workloads die op verschillende plekken draaien, als één geïntegreerde oplossing te laten functioneren. Dit is de reden dat wij samen met NetApp het hybride Cloud Test Lab gaan aanbieden. Voor onze klanten is het de ideale omgeving om de voordelen te leren kennen van hybride oplossingen en de eerste stappen te zetten op weg naar een hoogwaardige hybride cloud.’

Dave Allen, vice president en general manager Northern EMEA bij NetApp: ‘Met deze nieuwe testomgeving in de Amsterdamse datacenters van Interxion kunnen wij onze bestaande en toekomstige klanten laten kennismaken met de echte toegevoegde waarde van hybride cloud-oplossingen in combinatie met hyperscale omgevingen als Microsoft Azure. Dit concept past binnen onze Data Fabric-visie, dat uitgaat van een algemene set van data services met de keuzevrijheid en zeggenschap die klanten willen. NetApp private storage combineert de flexibiliteit en kosteneffectiviteit van Microsoft Azure met de performance en beschikbaarheid van dedicated NetApp enterprise storage.’

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Top 3 bedrijfsnieuws van afgelopen week: Previder, BIT en Schuberg Phillis
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

De marktwaarde van werknemers van datacenters en hosters
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jan J: Welke artikels zijn nu echte journalistiek en welke zijn gewoon reclame artikels zoals die over Vime...