NetApp FlashAdvantage 3-4-5 maakt het All-Flash Data Center een realiteit

Gegarandeerde performance en efficiëntie, gecombineerd met uitgebreide lifecycles, verminderen het risico van flashadoptie voor klanten.

  • Bedrijfsnieuws van
  • Netapp
  • geplaatst op
  • 15 juni 2016 09:58 uur

NetApp® (NASDAQ: NTAP) heeft het FlashAdvantage 3-4-5 programma aangekondigd, dat de enige gegarandeerde efficiëntiereductie van 4:1 in de branche omvat. Dit programma en de nieuwe 15 TB SSD’s van NetApp maken flash het ideale workload consolidatieplatform voor de infrastructuurbehoeften van de klant.

“De adoptie van flash is meestal afhankelijk van de Total Cost of Ownership voor de klant,” zegt Camberley Bates, managing partner en analist bij Evaluator Group. Programma’s als FlashAdvantage 3-4-5 helpen gebruikers de economische waarde van flash te rechtvaardigen omdat zij kijken naar de effectieve capaciteit, toegepast op SSDs die veel groter is dan de huidige capaciteit op capaciteitsharddisks.”

“De nieuwe disks met hoge capaciteit en de dalende prijzen van flashtechnologieën veranderen de verwachtingen en economische aspecten van enterprise-IT,” zegt Lee Caswell, Vice President van Product, Solutions and Services Marketing bij NetApp. “Onze FlashAdvantage 3-4-5 is ontworpen om belemmeringen voor flashadoptie te verwijderen, zodat klanten de belofte van een all-flash datacenter kunnen waarmaken, op een simpele, betaalbare en risicoloze wijze.”

Wanneer consumenten een NetApp® All Flash FAS systeem kiezen, zal het bedrijf een gegarandeerde totale effectieve opslag capaciteit van ten minste 4:1 aanbieden, met bijbehorende oplossingen als niet wordt voldaan aan de garantie.

Voordelen van het NetApp FlashAdvantage 3-4-5 programma zijn:

  • 3X gegarandeerde Performance – verhoog prestaties met ten minste 3x met NetApp all-flash storage
  • 4:1 Gegarandeerde efficiëntie – Verminder de benodigde bruikbare opslag capaciteit met ten minste 4:1 met NetApp all-flash storage. Gecombineerd met de eerste 15TB SSDs in de industrie, kunnen klanten meer dan 1 PB aan data op één storageshelf zetten.
  • 5 manieren om aan de slag te gaan: naast de 3X performancegarantie en de 4:1 efficiëntiegarantie heeft NetApp een aantal manieren ontwikkeld om de adoptie van flash voor klanten te vereenvoudigen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer een gratis risicovrije proefperiode, een gratis programma voor controllerupgrade en uitgebreide garanties.

Het FlashAdvantage 3-4-5 Program is over de hele wereld beschikbaar. Voor meer informatie over het programma en de 4:1 efficiëntiegarantie, klikt u hier.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...