NetApp FlashAdvantage 3-4-5 maakt het All-Flash Data Center een realiteit

Gegarandeerde performance en efficiëntie, gecombineerd met uitgebreide lifecycles, verminderen het risico van flashadoptie voor klanten.

  • Bedrijfsnieuws van
  • Netapp
  • geplaatst op
  • 15 juni 2016 09:58 uur

NetApp® (NASDAQ: NTAP) heeft het FlashAdvantage 3-4-5 programma aangekondigd, dat de enige gegarandeerde efficiëntiereductie van 4:1 in de branche omvat. Dit programma en de nieuwe 15 TB SSD’s van NetApp maken flash het ideale workload consolidatieplatform voor de infrastructuurbehoeften van de klant.

“De adoptie van flash is meestal afhankelijk van de Total Cost of Ownership voor de klant,” zegt Camberley Bates, managing partner en analist bij Evaluator Group. Programma’s als FlashAdvantage 3-4-5 helpen gebruikers de economische waarde van flash te rechtvaardigen omdat zij kijken naar de effectieve capaciteit, toegepast op SSDs die veel groter is dan de huidige capaciteit op capaciteitsharddisks.”

“De nieuwe disks met hoge capaciteit en de dalende prijzen van flashtechnologieën veranderen de verwachtingen en economische aspecten van enterprise-IT,” zegt Lee Caswell, Vice President van Product, Solutions and Services Marketing bij NetApp. “Onze FlashAdvantage 3-4-5 is ontworpen om belemmeringen voor flashadoptie te verwijderen, zodat klanten de belofte van een all-flash datacenter kunnen waarmaken, op een simpele, betaalbare en risicoloze wijze.”

Wanneer consumenten een NetApp® All Flash FAS systeem kiezen, zal het bedrijf een gegarandeerde totale effectieve opslag capaciteit van ten minste 4:1 aanbieden, met bijbehorende oplossingen als niet wordt voldaan aan de garantie.

Voordelen van het NetApp FlashAdvantage 3-4-5 programma zijn:

  • 3X gegarandeerde Performance – verhoog prestaties met ten minste 3x met NetApp all-flash storage
  • 4:1 Gegarandeerde efficiëntie – Verminder de benodigde bruikbare opslag capaciteit met ten minste 4:1 met NetApp all-flash storage. Gecombineerd met de eerste 15TB SSDs in de industrie, kunnen klanten meer dan 1 PB aan data op één storageshelf zetten.
  • 5 manieren om aan de slag te gaan: naast de 3X performancegarantie en de 4:1 efficiëntiegarantie heeft NetApp een aantal manieren ontwikkeld om de adoptie van flash voor klanten te vereenvoudigen. Voorbeelden hiervan zijn onder meer een gratis risicovrije proefperiode, een gratis programma voor controllerupgrade en uitgebreide garanties.

Het FlashAdvantage 3-4-5 Program is over de hele wereld beschikbaar. Voor meer informatie over het programma en de 4:1 efficiëntiegarantie, klikt u hier.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.