Netskope stelt Eduard Meelhuysen aan als VP Sales & GM EMEA

Benoeming helpt de introductie van Netskope in EMEA

  • Bedrijfsnieuws van
  • Netskope
  • geplaatst op
  • 23 september 2014 10:59 uur

Netskope, toonaangevend in veilige cloud enablement, heeft per 1 mei 2014 Eduard Meelhuysen (44) aangesteld als VP Sales & GM EMEA. Als hoofd van de internationale sales- en marketingorganisatie is het zijn belangrijkste taak de sales- en marketingafdelingen en de sales engineers aan te sturen. Daarnaast zet Meelhuysen zich in voor het neerzetten van Netskope als thought leader in Cloud Access Security Brokerage en voor het onder de aandacht brengen van Netskope in de mark en bij analistencommunity’s. Ook is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten.

EduardVoordat Meelhuysen in dienst kwam bij Netskope, bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in internationale omgevingen. Zo was hij Sales Director Northern Europe bij Aerohive Networks, Director Benelux, Middle East & Southern Africa bij Imperva en Managing Director bij Magirus Benelux.

Eduard Meelhuysen: “Deze baan bij Netskope is een grote, nieuwe uitdaging voor mij. Met het uitstekende productaanbod voldoet Netskope precies aan de zware eisen die de klant tegenwoordig stelt. Ik werk dan ook graag mee aan de uitbreiding van het bedrijf om nog meer organisaties te helpen zelfverzekerd zaken te doen via de cloud. De grotere, internationale omgeving waarin Netskope actief is, is daarnaast een geweldige kans voor mijn persoonlijke groei.”

Sanjay Beri, CEO en medeoprichter van Netskope: “We zijn heel blij Eduard aan boord te hebben. Met zijn internationale ervaring en ambities is hij de juiste man voor versterking van ons team. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de internationale groei van Netskope en ik kijk uit naar een jarenlange samenwerking.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.