Networking4all en Metaregistrar slaan handen ineen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Networking4all
  • geplaatst op
  • 3 januari 2017 12:52 uur

Het belang van internet veiligheid en de bescherming van persoonsgegevens valt niet te onderschatten. Networking4all wil zijn missie voor een veiliger internet kracht bijzetten en heeft in Metaregistrar een partner gevonden om dit mogelijk te maken.

Om elkaars sterke kanten te benutten zullen op korte termijn de hosting- en domeinnaamactiviteiten worden overgeheveld van Networking4all naar Metaregistrar. Metaregistrar is al jaren een specialist op het gebied van domeinnamen en onderhoudt nauwe banden met ICANN. Networking4all zal Metaregistrar ondersteuning bieden als preferred partner voor de meest vertrouwde SSL merken, zoals Symantec en GlobalSign.

Frank Leest, CEO van Networking4all, verklaart: “Wij willen ons graag meer gaan concentreren op waar we het beste in zijn, en dat is online security. We zijn verheugd in Metaregistrar een partner te hebben gevonden die dezelfde kwaliteit en service nastreeft als Networking4all.” Leest geeft aan dat het security portfolio van Networking4all in de komende maanden sterk zal worden uitgebreid, waarmee Networking4all een complete partner voor bedrijven kan worden op het gebied van online security.

De betreffende klanten zijn op de hoogte gesteld. Tevens is er een informatiepagina in het leven geroepen, die gedurende de overgang geüpdatet zal worden met de laatste informatie en handige documenten. Klanten kunnen dan ook gebruik gaan maken van de gloednieuwe portal bij Metaregistrar met alle beoogde functionaliteiten. Tevens verhuizen er meerdere medewerkers van Networking4all mee, om kwaliteitssupport te kunnen garanderen.

Henri de Jong, CEO van Metaregistrar, vult aan: “Dit is een kans om onze activiteiten te versterken. Beide bedrijven zijn voornamelijk actief op de zakelijke markt; hierdoor sluiten Metaregistrar en Networking4all goed op elkaar aan.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Dit artikel wordt u aangeboden door Networking4all

Networking4all is een deskundige en service gerichte leverancier van SSL certificaten, veiligheidsscans en overige internet security producten. Networking4all bedient a-merken die actief zijn in branches zoals de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Al sinds 2000 wordt Networking4all door haar klanten gewaardeerd voor de persoonlijke service, vakkennis en snelle levering. Networking4all is tevens preferred partner van de meest vertrouwde SSL merken, zoals Symantec, Thawte, GeoTrust, Certum en GlobalSign.

Bekijk direct ons aanbod, bescherm uw website of word reseller.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...