Neurotech kiest voor WIPA Nederland B.V.

  • Bedrijfsnieuws van
  • WIPA
  • geplaatst op
  • 1 mei 2014 15:47 uur

Neurotech Tecnologia da Informação S.A., een pionier en vernieuwer in het gebruik van kunstmatige intelligentie toegepast op de analyse van het kredietrisico en de preventie van fraude, heeft een contract aan WIPA Nederland B.V. toegekend om hun data center infrastructuur te beheren.

Neurotech, een in Recifé (Brazilië) gevestigde onderneming, maakte al ruim een jaar gebruik van de diensten van WIPA. Afgezien van de infrastructuur zal WIPA ook een deel van de activiteiten die voorheen in-house werden gedaan overnemen. Het doel van de opdracht is het behalen van Neurotech’s ambities om 150% groei te realiseren in 2014, met behoud van het niveau van kwaliteit.

“Een deel van onze infrastructuur is al ondergebracht binnen WIPA’s infrastructuur in Amsterdam. Op de financiële markt kan één seconden een groot verschil maken en deze toename van de capaciteit zorgt ervoor dat we onze toekomstige groei op te vangen “, verklaart de woordvoerder van Neurotech.

Het plaatsen van de infrastructuur in een commercieel gebouw brengt een reeks beperkingen met zich mee zoals energieverbruik, of zelfs fysieke beperkingen van de locatie. Daarnaast is het data center landschap in Amsterdam vele malen beter dan in Brazilië – dat rechtvaardigt het uitbesteden van deze diensten aan WIPA.

WIPA is een aanbieder van Cloud diensten met kantoren in Amsterdam en Recifé, Brazilie. WIPA wil met een service georiënteerde aanpak klanten helpen meer voordeel te halen uit de beschikbare Cloud vormen. WIPA’s focus in Europa ligt op Nederland en Duitsland terwijl hiernaast WIPA sinds 2013 activiteiten heeft opgestart in Brazilië.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.