Neutral Internet Exchange (NL-ix) opent PoP in TelecityGroup Warsaw1 data center

  • Bedrijfsnieuws van
  • NL-ix
  • geplaatst op
  • 10 november 2015 09:00 uur

TelecityGroup en NL-ix maken vandaag de opening van een Point of Presence (PoP) bekend in het TelecityGroup Warsaw1 data center in Polen. Alle klanten van het Warsaw1 data center van TelecityGroup kunnen nu door heel Europa Internet verkeer uitwisselen over het NL-ix netwerk (11 landen) met alle 530+ leden van NL-ix, voor een vaste prijs per poort.

NL-ix koos het Warsaw1 data center (LIM) als locatie voor haar nieuwste PoP vanwege de grote en groeiende hoeveelheid uitgewisseld Internet verkeer en de toenemende peering activiteit.

“Traditionele Internet Exchanges richten zich op grote stedelijke gebieden, zoals Frankfurt, Londen, Amsterdam of Parijs. NL-ix daarentegen maakt het haar leden mogelijk om over heel Europa Internet verkeer uit te wisselen voor een vaste prijs per poort. Het Warsaw1 data center van TelecityGroup is vanwege de eerder genoemde groei een strategische keuze”, zegt Jan Hoogenboom, CEO van NL-ix. “We verwachten dat onze services en de toegevoegde waarde van de 530+ bij ons aangesloten netwerken een versnelling van die groei zullen bewerkstelligen…”

Sylwester Biernacki, Country Manager van TelecityGroup Polen zegt, “NL-ix is al aanwezig in TelecityGroup data centers in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Amsterdam (AMS1 tot en met 5), met deze nieuwe PoP zetten we een nieuwe stap in onze relatie. De nieuwe NL-ix PoP zal een impuls aan de verdere groei van ons data center geven. Aan de andere kant kijken wij er naar uit om de verzameling van NL-ix leden vanuit ons Warsaw1 data center verder uit te breiden en te verbeteren.

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.