NFON AG in 2015 succesvoller dan ooit. Welkom 2016!

2015 lancering van NFON for Skype for Business, Nmeeting+ en Nhospitality

  • Bedrijfsnieuws van
  • NFON
  • geplaatst op
  • 14 januari 2016 11:55 uur

In 2015 had NFON AG, toonaangevend wereldwijd leverancier van cloudtelefoniesystemen, meer succes dan ooit: een sterke omzetgroei in de dubbele cijfers, tal van productlanceringen, voortzetten internationale uitbreiding, belangrijke partnerships en een toename van het aantal werknemers maken vorig jaar het meest succesvolle jaar sinds de oprichting negen jaar geleden. “Iedereen kan telefonie aanbieden, maar om telefonie te begrijpen als een dienst en dit vast te stellen voor bedrijven van alle groottes en industrieën is geperfectioneerd door ons”, zegt Jan-Peter Koopmann, CTO bij NFON AG. Bovendien voltooide NFON afgelopen maart een financieringsronde in de tientallen miljoenen met beleggers zoals Milestone Venture Capital, Earlybird Venture Capital en BayBG.

Markten en producten perfect vastgesteld

Het afgelopen jaar werd gekenmerkt door een reeks productlanceringen, zoals NFON for Skype for Business, Nmeeting+ en Nhospitality. De oprichting van de Spaanse NFON organisatie, NFON Iberia, markeert de aanhoudende uitbreiding in Europa. Markus Krammer, Vice President International Business Development & Carrier Relations: “NFON is de eerste keuze als het gaat om het hoge kostenbesparingspotentieel, onbeperkte capaciteiten, intelligente functies en eenvoudige bediening in de zakelijke communicatie. We zijn de Europese marktleider en bieden de beste oplossing op de markt.” Het grote aantal nieuwe partnerships zijn hier het bewijs van. Hieronder vallen bijvoorbeeld: Vector ITC Group voor Spanje, Ingram Micro Distribution voor Duitsland en Chess Telecom alsmede Westcoast voor het Verenigd Koninkrijk.

Focus op partnerkanaal

Het netwerk van NFON in Europa bestaat momenteel uit meer dan 1.000 partners uit twaalf landen en industrieën. Afgelopen najaar heeft NFON AG in de ondersteuning van het partnerkanaal geïnvesteerd met de lancering van een partner portal. Thomas Muschalla, Vice President Sales Germany: “De NFON Partner Portal is een uitstekende dienst en ons belangrijkste communicatiemiddel. Het bespaart tijd, geld en zenuwen en het is een echte toegevoegde waarde voor onze gewaardeerde partners.”

Welkom 2016

De nieuwe zakelijke communicatie wordt één van de belangrijkste cloudonderwerpen in 2016. Het einde van de ISDN-technologie in 2018 komt dichterbij en alle bedrijven, van start-ups tot familiebedrijven en van concerns tot de publieke sector, zullen moeten overstappen naar een nieuwe technologie. De internationalisering blijft een cruciale rol spelen bij NFON AG en wordt benadrukt door verdere internationale partnerships. NFON wordt gekenmerkt door onbeperkte capaciteit, essentiële beveiligingsfuncties, eenvoudige bediening en kostenbesparing en zal haar marktleiderschap verder uitbreiden door middel van nieuwe producten, samenwerkingsverbanden en groei in het personeelsbestand – NFON vormt het topje van de digitalisering in Europa. Met ingang van 1 februari 2016 zal dr. Gerald Kromer de functie van CEO bij NFON AG overnemen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.