Nieuw hoofdkantoor, nieuwe medewerkers voor Custom Connect

Uitbreiding van de teams in Amsterdam en Londen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Custom Connect
  • geplaatst op
  • 13 augustus 2015 15:19 uur

Om de internationale groei te faciliteren heeft Custom Connect, de carrier-neutrale aanbieder van datacommunicatieservices, diverse ervaren communicatiespecialisten in dienst genomen Het bedrijf heeft het wereldwijde hoofdkantoor verplaatst van Amersfoort naar IJburg in Amsterdam.

Huw Morgan is als Account Director aan het UK sales team toegevoegd. Hij is een ervaren sales professional en heeft gewerkt bij onder meer Zayo, euNetworks, Level 3 Communications en NEXCOM. Verder is in het kantoor in Londen versterkt met Daphne Sutton in de functie van Service Delivery Manager ter ondersteuning van Custom Connect’s wereldwijde service delivery team. Zij zal bijdragen aan het verder opvoeren van Custom Connect’s Quality Assurance proces. Sutton heeft zo’n zeven jaar ervaring in klantenservice en quality assurance, opgedaan bij GEO en Zayo.

Bob Kukic versterkt als Solutions Architect het Solutions team in Nederland. Hij heeft een lange staat van dienst in de internationale datacommunicatiemarkt, na diverse functies bij KPN, Unisource Network Services, KPNQwest en het meest recentelijk bij Easynet. Rogier van Doorn breidt als Support Co-ordinator het support team uit met zijn ervaring in eerstelijns support. Sandra Bos is de nieuwe Office Assistant voor het kantoor in Amsterdam. Zij heeft al ervaring in office management en hospitality.

In lijn met de groei van de business zullen de komende maanden meer nieuwe medewerkers worden toegevoegd aan het Custom Connect team. “Custom Connect profiteert van sterke groei. Steeds meer enterprises en multinationals raken overtuigd van het belang van carrier-neutrale connectivity en onze meerwaarde voor hen. Connectivity is immers bedrijfskritisch geworden. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuw talent en ervaring. Ons nieuwe kantoor op een toplocatie in IJburg stelt ons in staat ook op langere termijn door te groeien,” zegt Olav van Doorn, Custom Connect’s CEO.

Nieuwe adresgegevens:

Custom Connect
Krijn Taconiskade 428
NL-1087 HW Amsterdam

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.