Nieuwe apps voor cloud storage HiDrive

Beter design en meer functies voor de iOS- en Android-app

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 7 december 2016 13:58 uur

STRATO introduceert nieuwe Android en iOS apps voor HiDrive. De nieuwe releases hebben een innovatief design en sterk verbeterde functies.

De groeiende populariteit van HiDrive komt vooral door de flexibele toepassingsmogelijkheden en de privacyvoordelen die ontstaan door de hosting in ISO-gecertificeerde Duitse datacenters.

Dit is nieuw

  • Verbeterd design: de bediening is intuïtiever, de navigatie overzichtelijker. Ook is de Android-app nu volgens het Material Design van Google vormgegeven, waardoor de interface overeenkomt met andere Android-apps.
  • Geoptimaliseerde sorteerfunctie, waarmee gebruikers beschikbare bestanden naar eigen inzicht kunnen sorteren, bijvoorbeeld op datum, bestandsgrootte of alfabetische volgorde.
  • Vernieuwd sharing-concept: gebruikers kunnen bestanden nu nóg eenvoudiger delen. Ook hebben ze beter zicht op bestaande sharelinks (gedeelde bestanden). In het overzicht zijn actieve sharelinks namelijk in één oogopslag zichtbaar.
  • Nieuwe iOS-back-up: foto’s en video’s kunnen automatisch worden geüpload.
  • Handige beeldinformatie: metagegevens voor afbeeldingen zijn nu ook in iOS zichtbaar, zoals al in de Android-app het geval was.

HiDrive – online storage uit Duitsland
HiDrive is een toonaangevende Duitse dienst voor online storage, met veelzijdige toegangsmogelijkheden. Gebruikers kunnen HiDrive apps via diverse apparaten en besturingssystemen gebruiken. Ook is een optioneel protocolpakket verkrijgbaar, waarmee toegang via bijvoorbeeld SMB/CIFS, WebDAV, FTP en rsync mogelijk worden. HiDrive blinkt vooral uit op het gebied van veiligheid: alle gegevens blijven opgeslagen in de krachtige datacenters van STRATO in Berlijn en Karlsruhe. Daardoor vallen ze onder de Duitse privacywetgeving, een van de strengste ter wereld.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.