Nieuwe apps voor cloud storage HiDrive

Beter design en meer functies voor de iOS- en Android-app

  • Bedrijfsnieuws van
  • STRATO
  • geplaatst op
  • 7 december 2016 13:58 uur

STRATO introduceert nieuwe Android en iOS apps voor HiDrive. De nieuwe releases hebben een innovatief design en sterk verbeterde functies.

De groeiende populariteit van HiDrive komt vooral door de flexibele toepassingsmogelijkheden en de privacyvoordelen die ontstaan door de hosting in ISO-gecertificeerde Duitse datacenters.

Dit is nieuw

  • Verbeterd design: de bediening is intuïtiever, de navigatie overzichtelijker. Ook is de Android-app nu volgens het Material Design van Google vormgegeven, waardoor de interface overeenkomt met andere Android-apps.
  • Geoptimaliseerde sorteerfunctie, waarmee gebruikers beschikbare bestanden naar eigen inzicht kunnen sorteren, bijvoorbeeld op datum, bestandsgrootte of alfabetische volgorde.
  • Vernieuwd sharing-concept: gebruikers kunnen bestanden nu nóg eenvoudiger delen. Ook hebben ze beter zicht op bestaande sharelinks (gedeelde bestanden). In het overzicht zijn actieve sharelinks namelijk in één oogopslag zichtbaar.
  • Nieuwe iOS-back-up: foto’s en video’s kunnen automatisch worden geüpload.
  • Handige beeldinformatie: metagegevens voor afbeeldingen zijn nu ook in iOS zichtbaar, zoals al in de Android-app het geval was.

HiDrive – online storage uit Duitsland
HiDrive is een toonaangevende Duitse dienst voor online storage, met veelzijdige toegangsmogelijkheden. Gebruikers kunnen HiDrive apps via diverse apparaten en besturingssystemen gebruiken. Ook is een optioneel protocolpakket verkrijgbaar, waarmee toegang via bijvoorbeeld SMB/CIFS, WebDAV, FTP en rsync mogelijk worden. HiDrive blinkt vooral uit op het gebied van veiligheid: alle gegevens blijven opgeslagen in de krachtige datacenters van STRATO in Berlijn en Karlsruhe. Daardoor vallen ze onder de Duitse privacywetgeving, een van de strengste ter wereld.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...