Nieuwe Cloud Service van Interactive Intelligence

  • Bedrijfsnieuws van
  • Interactive Intelligence
  • geplaatst op
  • 11 december 2015 13:00 uur

Interactive Intelligence heeft PureCloud gelanceerd in de Benelux, een cloud service voor contact centers en klantcontact. De leverancier van software en cloud service voor klantbetrokkenheid, communicatie en samenwerking richt zich met dit nieuwe platform op organisaties die hoge eisen stellen aan de technologische ondersteuning van hun klantcontact maar niet zwaar willen investeren in hardware, installeren en onderhoud.

PureCloud werkt op abonnementsbasis en kan zeer snel op maat worden ingericht. Het uitbreiden of afbouwen van gebruikers kan per individuele werknemer en de gewenste functionaliteit kan naar wens worden toegevoegd. Dit vertaalt zich in een oplossing die altijd precies past bij de organisatie, zowel qua omvang als qua functionele mogelijkheden.

Agile service
“Contact centers hebben in toenemende mate te maken met snel veranderende technologie en nog sneller veranderende eisen en verwachtingen van de klanten. Agile service is het sleutelwoord vandaag de dag: meebewegen met de klant”, geeft Jeroen Buis, Senior Product Manager van Interactive Intelligence aan. “Met PureCloud hebben zij een zeer betrouwbaar, innovatief en schaalbaar systeem beschikbaar waar en wanneer dat maar nodig is. En natuurlijk horen daar ook alle management tools bij als uitgebreide rapportages en quality monitoring.”

PureCloud Engage
PureCloud kent meerdere modules waarbij PureCloud Engage zich met name richt op de contact center functionaliteit met onder andere agile routing, spraakherkenning, opnames maken, rapportages, ondersteuning van outbound campagnes en integratie met crm-systemen.

De functionaliteit wordt continu uitgebreid en is dan direct beschikbaar voor de gebruikers. De PureCloud-platform wordt geleverd via Amazon Web Services waardoor de betrouwbaarheid, stabiliteit, schaalbaarheid en veiligheid gegarandeerd zijn.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.