Nieuwe functionaliteit MiCloud maakt versnelde overgang naar cloud mogelijk

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mitel
  • geplaatst op
  • 13 februari 2015 09:50 uur

Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) voegt nieuwe functionaliteit toe aan zijn MiCloud-portfolio, zodat het voor service providers makkelijker wordt klanten snel communicatie-oplossingen voor de cloud te leveren. Bovendien bevat de nieuwste versie van de MiCloud-oplossing een aantal verbeteringen die dienstverleners helpt een lagere Total Cost of Ownership (TCO) te behalen.

MiCloud
Met MiCloud kunnen service providers oplossingen ontwikkelen die passen bij hun doelgroep, van kleine tot middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. De nieuwe functionaliteit verbetert mobiliteit, verhoogt schaalbaarheid voor grote ondernemingen en integreert nog beter met populaire applicaties zoals Salesforce.com en Google Business Applications.

Flexibel en snel op de markt
De nieuwe functionaliteit van MiCloud maakt het eenvoudiger nieuwe diensten in de markt te zetten, helpt providers snel te configureren en servicebundels te up- of downgraden. Dit versnelt niet alleen het acquisitieproces; het zorgt er ook voor dat dienstverleners gemakkelijk ‘try and buy’- aanbiedingen kunnen opstarten.

Om service providers te helpen snel een nieuwe MiCloud-oplossing te implementeren, introduceert Mitel gestandaardiseerde en geteste blauwdrukken en een uitgebreide suite van professionele diensten.

Gijs Borsboom, President Sales Benelux bij Mitel: “Met de nieuwe functionaliteit biedt Mitel service providers niet alleen de beste communicatie-oplossing voor de cloud, maar ook een zeer betaalbare. In de competitieve cloud-markt wil Mitel eindgebruikers geavanceerde functionaliteit bieden, zonder dat daarbij de beheerkosten te hoog worden. Door de inzet van onze nieuwe provisioning, beheer- en ondersteuning tools kan dit zeer kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat zowel de initiële kosten als de kosten op lange termijn lager zullen uitvallen.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.