Nieuwe functionaliteit MiCloud maakt versnelde overgang naar cloud mogelijk

  • Bedrijfsnieuws van
  • Mitel
  • geplaatst op
  • 13 februari 2015 09:50 uur

Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) voegt nieuwe functionaliteit toe aan zijn MiCloud-portfolio, zodat het voor service providers makkelijker wordt klanten snel communicatie-oplossingen voor de cloud te leveren. Bovendien bevat de nieuwste versie van de MiCloud-oplossing een aantal verbeteringen die dienstverleners helpt een lagere Total Cost of Ownership (TCO) te behalen.

MiCloud
Met MiCloud kunnen service providers oplossingen ontwikkelen die passen bij hun doelgroep, van kleine tot middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. De nieuwe functionaliteit verbetert mobiliteit, verhoogt schaalbaarheid voor grote ondernemingen en integreert nog beter met populaire applicaties zoals Salesforce.com en Google Business Applications.

Flexibel en snel op de markt
De nieuwe functionaliteit van MiCloud maakt het eenvoudiger nieuwe diensten in de markt te zetten, helpt providers snel te configureren en servicebundels te up- of downgraden. Dit versnelt niet alleen het acquisitieproces; het zorgt er ook voor dat dienstverleners gemakkelijk ‘try and buy’- aanbiedingen kunnen opstarten.

Om service providers te helpen snel een nieuwe MiCloud-oplossing te implementeren, introduceert Mitel gestandaardiseerde en geteste blauwdrukken en een uitgebreide suite van professionele diensten.

Gijs Borsboom, President Sales Benelux bij Mitel: “Met de nieuwe functionaliteit biedt Mitel service providers niet alleen de beste communicatie-oplossing voor de cloud, maar ook een zeer betaalbare. In de competitieve cloud-markt wil Mitel eindgebruikers geavanceerde functionaliteit bieden, zonder dat daarbij de beheerkosten te hoog worden. Door de inzet van onze nieuwe provisioning, beheer- en ondersteuning tools kan dit zeer kosteneffectief. Dit zorgt ervoor dat zowel de initiële kosten als de kosten op lange termijn lager zullen uitvallen.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...