Nieuwe Nederlandse internetprovider belooft nooit offline te gaan

  • Bedrijfsnieuws van
  • Permaned
  • geplaatst op
  • 1 oktober 2015 10:00 uur

De vandaag gelanceerde internetprovider Permaned geeft Nederland de garantie nooit offline te zullen gaan. Dit is een uitkomst voor het groeiend aantal bedrijven en organisaties dat niet zonder internet kan.

Folkert Moolenburgh, directeur van Permaned: “We zien dat organisaties steeds afhankelijker worden van betrouwbaar internet. Dit komt doordat onze manier van werken verandert. We bellen via VoIP, betalen elektronisch en werken vaker op afstand via de Cloud.”

Permaned richt zich op middelgrote organisaties in retail, overheid, onderwijs en de zorg. In deze sectoren is betrouwbaar internet van levensbelang. Permaned wordt de eerste provider in Nederland die standaard twee verbindingen levert, over twee verschillende netwerken.

Folkert: “Een cyberaanval zoals vorige maand bij Ziggo, heeft geen effect voor onze klanten. De tweede verbinding loopt namelijk altijd via een andere netwerkoperator. Dit in combinatie met het feit dat elke verbinding actief gemonitord wordt, maakt dat we ons de betrouwbaarste provider van Nederland kunnen noemen.”

In tegenstelling tot de gevestigde zakelijke aanbieders van data- en telecomdiensten, zoals KPN en Tele2, is Permaned in staat elke klant van maatwerk en persoonlijk advies te voorzien. Permaned levert internet, telefonie, VPN, WIFI en hostingdiensten.

Dennis Krul, 6 oktober 2015 1:58 pm

De datum van deze post klopt niet. (Moet dat niet 1 april zijn?)

Mike, 8 oktober 2015 11:46 am

Dit is niets nieuws, veel managed providers leveren dit soort oplossingen al jaren, bijvoorbeeld via VipriNet doosjes is het een koud kunstje.

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.