Nieuwe service garandeert connectiviteit voor publieke clouddiensten

Fujitsu lanceert 'Hybrid Cloud Connect'

  • Bedrijfsnieuws van
  • Fujitsu
  • geplaatst op
  • 20 juli 2016 15:10 uur

Fujitsu lanceert een nieuwe service met de naam ‘Hybrid Cloud Connect’, zo maakte het bedrijf vandaag bekend. De dienst helpt organisaties hun digitale transformatie te versnellen. Ook maakt de service het mogelijk clouddiensten in bedrijfsnetwerken op te nemen. Dat doet het door gegarandeerde connectiviteit en Quality of Service (QoS) te bieden voor bedrijfskritische applicaties die op hyperscale publieke clouds draaien. Denk aan Microsoft Office 365, Azure en de Fujitsu Cloud Service K5 die Fujitsu onlangs lanceerde.

Om hun business effectief te digitaliseren, hebben organisaties dynamische, snelle en veilige netwerken nodig die de beste publieke clouddiensten probleemloos combineren met hun eigen lokale IT-omgeving. Fujitsu Hybrid Cloud Connect maakt het mogelijk om rendabele publieke clouddiensten, zoals e-mailhosting, effectiever te integreren. In plaats van op internetverbindingen te vertrouwen, maakt Fujitsu’s nieuwe dienst gebruik van particuliere netwerkverbindingen als huurlijnen om datacenters van ondernemingen te koppelen aan hyperscale cloudproviders. Hiermee levert Fujitsu overeengekomen QoS-niveaus die geen nadeel ondervinden van het drukke internetverkeer.

Nieuwe service maakt Hybrid IT echt levensvatbaar
Fujitsu Hybrid Cloud Connect maakt het voor organisaties mogelijk om volledig over te stappen op Hybrid IT door hun veilige virtuele privénetwerken uit te breiden naar gedeelde, goedkope en publieke clouddiensten. Dat levert een boeiende dienst op die gebruikmaakt van betrouwbare, snelle netwerkverbindingen en tegelijkertijd ingaat op de sterke economische argumenten voor het gebruik van openbare clouddiensten.

Conway Kosi, Senior Vice President en Head of Managed Infrastructure Services EMEIA bij Fujitsu, legt uit: “Om echt voordeel te halen uit een hybride IT-landschap, hebben organisaties nood aan een veilige, betrouwbare toegang tot IT-diensten die in de cloud draaien. De introductie van Hybrid Cloud Connect zorgt voor de broodnodige betrouwbaarheid en maakt het onbekende element van het internet overbodig om verbinding te maken met publieke clouddiensten. Organisaties weten dat openbare cloudapplicaties zeer kostenefficiënt kunnen zijn, maar hun bezorgdheid over de enorme uitdagingen als bandbreedte, latentie en veiligheid beletten hen om ze daadwerkelijk te gebruiken. Met Hybrid Cloud Connect laat Fujitsu Hybrid IT werkelijkheid worden door een band te scheppen tussen het eigen netwerk van een organisatie en ons nieuwe wereldwijde cloudplatform, Fujitsu Cloud Service K5. Dat vormt de motor van Fujitsu’s digitale businessplatform MetaArc, dat klanten en andere populaire hyperscale cloudproviders begeleidt bij hun digitale transformatie.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...