Nieuwe Tech Start-up Premiumlink groot succes

  • Bedrijfsnieuws van
  • Premiumlink
  • geplaatst op
  • 11 november 2015 15:30 uur

Na de lancering van de website op 19 oktober 2015, is de tech startup Premiumlink in korte tijd uitgegroeid tot een groot succes. “Dagelijks krijgen wij ontzettend veel aanvragen en zijn wij bezig om alle geïnteresseerde bedrijven een passend aanbod te sturen.” aldus Jasper van der Linden (21), eigenaar Premiumlink. Deze nieuwe startup, gericht op domeinnaammarketing, is ongekend populair.

Win-Win situatie

Premiumlink registreert branchespecifieke domeinnamen met bezoekers en koppelt deze aan bestaande websites. Hierdoor vindt ‘de klant’ de informatie die hij zoekt en zal het aantal potentiële klanten naar de gekoppelde website aanzienlijk toenemen.

Deze Win-Win situatie geldt dus voor bedrijven en consumenten. De consument krijgt de informatie waarnaar hij zoekt en het bedrijf krijgt een potentiële klant doorgestuurd die gericht naar een product of dienst op zoek is.

Toekomst

Per dag stuurt Premiumlink honderden potentiële klanten door naar gekoppelde bedrijven. “Het streven is om, voor het eind van dit jaar, het aantal doorgestuurde klanten per dag over de 1000 te krijgen!” aldus Jasper van der Linden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.