Nieuwste release goMobi biedt mobiele responsive website oplossing

  • Bedrijfsnieuws van
  • goMobi Nederland
  • geplaatst op
  • 4 november 2014 15:45 uur

Sinds 1 november jl. is de nieuwste release van goMobi gelanceerd met een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Zo heeft goMobi ingespeeld op de snelle groei van groot formaat telefoons en tablets met de nieuwe Tablet/groot scherm layout-optie. De mobiele site zal zich voortaan automatisch aanpassen aan tablets, e-readers en mobiele telefoons met een groot scherm. Dit alles om een verbeterde, rijkere ervaring te bieden.

Deze nieuwe functionaliteit biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig via het goMobi-platform een website te maken voor alle mobiele apparaten. goMobi biedt meer dan 40 sjablonen en deze functie is uitgebreid met een versie voor zowel de telefoon als voor het overeenkomstige tablet / groot scherm.

Naast deze belangrijke nieuwe functionaliteit is een separate afbeeldingscarousel-optie toegevoegd met nieuwe opties en instellingen en is er een afbeeldingen-bijsnijdenoptie toevoegd om afbeeldingen op maat te maken.

goMobi staat achter honderdduizenden mobiele websites in meer dan 65 landen en is ook actief op de Nederlandse markt. Via het goMobi partnernetwerk levert goMobi mobiele websites van een hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik en kostenbesparend zijn. goMobi biedt een compleet Nederlandstalig platform met Nederlandstalige Support.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!