Nieuwste release goMobi biedt mobiele responsive website oplossing

  • Bedrijfsnieuws van
  • goMobi Nederland
  • geplaatst op
  • 4 november 2014 15:45 uur

Sinds 1 november jl. is de nieuwste release van goMobi gelanceerd met een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Zo heeft goMobi ingespeeld op de snelle groei van groot formaat telefoons en tablets met de nieuwe Tablet/groot scherm layout-optie. De mobiele site zal zich voortaan automatisch aanpassen aan tablets, e-readers en mobiele telefoons met een groot scherm. Dit alles om een verbeterde, rijkere ervaring te bieden.

Deze nieuwe functionaliteit biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig via het goMobi-platform een website te maken voor alle mobiele apparaten. goMobi biedt meer dan 40 sjablonen en deze functie is uitgebreid met een versie voor zowel de telefoon als voor het overeenkomstige tablet / groot scherm.

Naast deze belangrijke nieuwe functionaliteit is een separate afbeeldingscarousel-optie toegevoegd met nieuwe opties en instellingen en is er een afbeeldingen-bijsnijdenoptie toevoegd om afbeeldingen op maat te maken.

goMobi staat achter honderdduizenden mobiele websites in meer dan 65 landen en is ook actief op de Nederlandse markt. Via het goMobi partnernetwerk levert goMobi mobiele websites van een hoge kwaliteit, die gemakkelijk in gebruik en kostenbesparend zijn. goMobi biedt een compleet Nederlandstalig platform met Nederlandstalige Support.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.