Nimble Storage Predictive All-Flash arrays gecertificeerd voor SAP HANA

Leverancier versnelt implementatie en prestaties SAP HANA platform

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nimble Storage
  • geplaatst op
  • 25 augustus 2016 11:30 uur

Nimble Storage, leverancier van Predictive Flash storage oplossingen,kondigt vandaag aan dat zijn Predictive AF-Series All-Flash arrays nu door SAP zijn gecertificeerd als enterprise storage oplossing voor het SAP HANA platform. Deze certificering is aanvullend op de SAP HANA certificering die Nimble eerder verkreeg voor zijn Adaptive Flash CS-Series, als enterprise storage oplossingen voor het SAP HANA platform.

“Het Nimble Storage Predictive Flash platform is ontworpen om het gat tussen apps en data voor veeleisende SAP-workloads te dichten en biedt geweldige ondersteuning voor SAP applicaties en infrastructuur”, zegt Dan Leary, vicepresident solutions and alliances bij Nimble Storage. “Deze Nimble Storage oplossing voor SAP HANA onderstreept onze innigere relatie met SAP, wat wordt aangetoond met deze verschillende certificeringen voor Nimble All-Flash en Adaptive Flash arrays.”

Het Nimble Predictive Flash platform in combinatie met SAP HANA stelt IT-organisaties in staat om snel workloads op SANA neer te zetten en de prestaties ervan te optimaliseren. Nimble All-Flash en Adaptive Flash arrays maken het voor organisaties mogelijk hoge niveaus van opslagcapaciteit, databescherming en beschikbaarheid in lijn te brengen met veranderende eisen vanuit de business. De betreffende arrays in combinatie met SAP HANA versnellen de implementatie van SAP, verbeteren responsetijden en maken met behulp van zero-copy cloning direct SAP-systeemkopieën aan.

De certificering stelt Nimble in staat om op SAP HANA afgestemde datacenterintegratie te bieden. Op deze manier kunnen klanten van Nimble de aanwezige hardware en infrastructuur inzetten voor hun SAP HANA-gebaseerde omgevingen. Dit vergroot hun bewegingsvrijheid, ook in heterogene omgevingen.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...