Nimble Storage stelt Cloud Service Providers in staat oplossingen te verbeteren

Door te kiezen voor een app-centric aanpak met een Cloud Service Provider programma, vergroten cloud-partners via Nimble hun concurrentievoordeel

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nimble Storage
  • geplaatst op
  • 13 september 2016 10:23 uur

Nimble Storage, leverancier van Predictive Flash storage oplossingen,kondigt vandaag nieuwe mogelijkheden aan waarmee Cloud Service Providers (CSP’s) hoogwaardige app-centric diensten aan klanten kunnen aanbieden. Het Predictive Flash platform is een de facto opslagstandaard geworden voor meer dan 500 CSP omgevingen, waaronder SaaS en IaaS leveranciers. De nieuwe app-centric aanpak stelt CSP’s in staat te gebruik te maken van Quality of Service (QoS), verzekert ze van multi-tenancy en biedt een app-gebaseerd Storage on Demand prijsmodel, om zo met efficiënte operations en app-specifieke oplossingen concurrentievoordeel te bieden. Het nieuwe CSP Partner Program maakt het voor partners mogelijk toegang te krijgen tot een breder klantecosysteem.

“Cloud service providers horen tot onze snelst groeiende kanalen. Honderden IaaS-aanbieders hebben voor Nimble Storage gekozen vanwege prestaties, beschikbaarheid en operationele eenvoud. Nu kunnen ze sterk gedifferentieerde app-centric diensten bieden, waaraan eenvoudig te verdienen valt”, zegt Leonard Iventosch, vice-president Worldwide Channels bij Nimble Storage. “Daarnaast maakt de toevoeging van ons CSP partnerprogramma het voor CSP’s mogelijk hun bereik te vergroten naar een breder klantecosysteem.”

QoS en multi-tenancy zorgen voor efficiëntere infrastructuur en operations
Door gebruik te maken van de kracht van het Predictive Flash platform, kunnen CSP’s premium diensten leveren met een slankere operatie. Nimble laat CSP’s infrastructuur consolideren en eenvoudig applicaties beheren via multi-tenancy en QoS. Multi-tenant opslag stelt CSP’s in staat om eindklanten en applicaties op veilige wijze te isoleren, terwijl QoS kritische applicaties afschermt tegen onbetamelijke workloads.

“Een belangrijke factor in het succes van ons bedrijf is dat we in staat zijn om meerdere klanten en afnemers te ondersteunen en daarbij service level agreements handhaven”, zegt Chief Technology Officer van Ideal Integrations. “Door de Nimble All Flash array aan ons portfolio toe te voegen en daarmee gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden voor QoS en multi-tenancy, zijn we in staat een breed palet aan diensten aan te bieden, van premium tot kosteneffectief. Onze cloud business kan verder groeien en onze diensten komen beschikbaar voor een breder ecosysteem van klanten.”

Het Predictive Flash platform laat CSP’s hun operationele activiteiten stroomlijnen en verlaagt de kosten voor infrastructuur. Door gebruik te maken van predictive analytics en machine-learning, kunnen CSP’s operationele complexiteit wegnemen en zich richten op het aanbieden van hoogwaardige dienstverlening. “We gebruiken InfoSight om onze continue ontwikkelende wereldwijde cloud infrastructuur te beheren en zo klanten tevreden te houden. We overtreffen service levels zonder het uiterste te vragen van onze technische middelen”, zegt William Bell, vice-president Products bij phoenixNAP. “Nimble’s appgerichte aanpak maakt het voor applicaties mogelijk om out-of-the-box optimaal te draaien en stelt ons in staat om winstgevende applicatiediensten aan te kunnen bieden.”

CSP’s kunnen kosten koppelen aan omzet
Dankzij Nimble’s nieuwe app-gebaseerde prijsmodel voor Storage on Demand, hoeven CSP’s alleen voor de opslag te betalen die klanten gebruiken, of het gebruik ervan nu af- of toeneemt. Nimble heeft de verantwoordelijkheid om de passende storage devices te koppelen die passen bij de app-specifieke SLA. CSP’s worden alleen kosten in rekening gebracht voor het werkelijk gebruik van applicatie opslag.

Introductie van een nieuw CSP partnerprogramma
Het CSP Partner Program is een tweeledig partnerprogramma dat helpt tot winstgevende groei te komen middels certificeringen, kortingen en uitbreiding van het ecosysteem. CSP’s in het programma kunnen gebruikmaken van gedeelde investeringen in sales, technologie en marketing om te groeien binnen Nimble’s brede ecosysteem van klanten en partners.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...