Nines ISO 27001 gecertificeerd

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nines
  • geplaatst op
  • 4 september 2014 12:19 uur

Nines heeft als organisatie de ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging ontvangen. Deze certificering benadrukt ons belang dat wij als hybride managed hosting partner veel waarde hechten aan de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van onze opdrachtgevers.

Met de internationale standaard voor informatiebeveiliging ISO 27001 bevestigingen wij dat alle bedrijfsprocessen, systemen en diensten voldoen aan deze veelomvattende norm voor informatiebeveiliging. Daarnaast zijn alle bedrijfsprocessen vastgelegd in het Information Security Management System (ISMS).

Fred van der Teems (Manager Operations) is trots op het behalen van de ISO 27001 certificering: “Het is een bevestiging van de kwaliteit en veiligheid van onze dienstverlening. Een belangrijk uitgangspunt voor het behalen van dit certificaat is het versterken van ons onderscheidend vermogen en het vereenvoudigen van processen tijdens audits door opdrachtgevers, prospects en bij aanbestedingen.”

Jurgen Voogd (Security Officer), voegt daaraan toe: “Informatiebeveiliging is bij ons een continu proces van beveiligen, audits en optimalisatie. De ISO 27001 certificering vormt een stevige basis voor onze aanvullende certificeringen zoals ISO 9001 en NEN 7510.”

De audit is uitgevoerd door ing. Edward van Egmond (manager IT Audit) en ing. Chris van Aken (IT Auditor) van audit en adviesbureau Noordbeek.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.