Nordi Malih en Omar Benameur versterken directieteam van IT-Ernity Group

  • Bedrijfsnieuws van
  • IT-Ernity
  • geplaatst op
  • 20 april 2015 13:00 uur

De IT-Ernity Group voegt Nordi Malih (44) en Omar Benameur (45) toe aan het directieteam. Malih is in maart 2015 benoemd tot Group Operations Director. In deze rol is hij verantwoordelijk  voor het creëren en uitvoeren van de operationele strategie van de IT-Ernity Group. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de prestaties van het productportfolio en alle aspecten rondom de dienstverlening van producten, diensten en operations. Benameur is per 1 juni 2015 aangesteld als Director Consumer en SMB voor marketing, sales en het productportfolio. Daarnaast neemt hij de functie over van Lennard Zwart, die CEO was van het recent door de IT-Ernity Group overgenomen CloudVPS.

De benoeming van Malih en Benameur is een logisch gevolg van de ontwikkelingen en groei die de IT-Ernity Group doormaakt en voorziet voor de komende jaren. Beiden zullen in dit ontwikkelings- en groeiproces een leidende rol vervullen, met name bij het optimaliseren en professionaliseren van de dienstverlening.

Voor zijn overstap naar IT-Ernity werkte Malih zeven jaar bij Schuberg Philis als Customer Director. Ook was hij daar lid van het MT. In deze rol droeg Malih bij aan de ontwikkelingen en groei van het bedrijf en zijn klanten. Schuberg Philis is marktleider in complexe en bedrijfskritische omgevingen en was de afgelopen zes jaar de nummer één outsourcing-organisatie van Nederland.

Benameur was de afgelopen achttien jaar werkzaam bij KPN. In zijn laatste functie was hij verantwoordelijk voor de clouddiensten van KPN. Benameur zorgde ervoor dat clouddiensten in Nederland op de kaart staan en dat honderdduizenden ondernemers deze diensten kochten en nu gebruiken.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.