Nutanix benoemt 2source4 tot Premier Partner

  • Bedrijfsnieuws van
  • 2source4
  • geplaatst op
  • 18 maart 2014 14:39 uur

Nutanix, wereldwijd leverancier van software gedreven Virtual Computing Platform, benoemt 2source4 tot Nutanix Premier Partner. De ICT specialist heeft de afgelopen tijd met succes het certificeringstraject doorlopen. Met de Nutanix Premier Partner status is 2source4 nog beter in staat om nieuwe enterprise- en hostingklanten aan te trekken en bestaande klanten van ondersteuning te voorzien.

Vanuit Bunschoten ontwikkelt, implementeert en beheert 2source4 integrale ICT-oplossingen voor haar klanten. Met een sterke focus op Software Defined Datacenters sluit de strategie van 2source4 perfect aan op die van Nutanix. Met de geconvergeerde oplossingen van Nutanix op het gebied van Virtual Desktop, Big Data, Private Cloud en Disaster Recovery, behoren problemen met schaalbaarheid, beheer en beschikbaarheid tot het verleden.

“ Nutanix heeft gekozen voor een partnership met 2source4 vanwege de bewezen kwaliteiten die 2source4 in huis heeft. In een snel veranderende Software Defined Data Center markt selecteren wij partners die diepe markt- en technische kennis hebben om aan de veranderende vraag van eindgebruikers te kunnen voldoen” zegt Patrick van de Werken, Regional Director Nutanix Noord Europa. “Nutanix verheugt zich als pionier en marktleider op een nauwe samenwerking met 2source4 om de Nederlandse markt optimaal te bedienen op het gebied van Software Defined Storage oplossingen.

“Wij zijn altijd op zoek naar partners die echt innovatief en complementair aan ons portfolio zijn. We zijn dan ook verheugd dat we Nutanix nu aan ons productportfolio kunnen toevoegen” aldus Cees Daas, Directeur bij 2source4. “Nutanix breekt met de klassieke architecturen, waarbij servers gekoppeld zijn aan centrale storage. Als partner van belangrijke Software Defined vendoren en nu dus ook Nutanix, kunnen wij elk type klant in haar behoefte voorzien.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...