Nutanix benoemt 2source4 tot Premier Partner

  • Bedrijfsnieuws van
  • 2source4
  • geplaatst op
  • 18 maart 2014 14:39 uur

Nutanix, wereldwijd leverancier van software gedreven Virtual Computing Platform, benoemt 2source4 tot Nutanix Premier Partner. De ICT specialist heeft de afgelopen tijd met succes het certificeringstraject doorlopen. Met de Nutanix Premier Partner status is 2source4 nog beter in staat om nieuwe enterprise- en hostingklanten aan te trekken en bestaande klanten van ondersteuning te voorzien.

Vanuit Bunschoten ontwikkelt, implementeert en beheert 2source4 integrale ICT-oplossingen voor haar klanten. Met een sterke focus op Software Defined Datacenters sluit de strategie van 2source4 perfect aan op die van Nutanix. Met de geconvergeerde oplossingen van Nutanix op het gebied van Virtual Desktop, Big Data, Private Cloud en Disaster Recovery, behoren problemen met schaalbaarheid, beheer en beschikbaarheid tot het verleden.

“ Nutanix heeft gekozen voor een partnership met 2source4 vanwege de bewezen kwaliteiten die 2source4 in huis heeft. In een snel veranderende Software Defined Data Center markt selecteren wij partners die diepe markt- en technische kennis hebben om aan de veranderende vraag van eindgebruikers te kunnen voldoen” zegt Patrick van de Werken, Regional Director Nutanix Noord Europa. “Nutanix verheugt zich als pionier en marktleider op een nauwe samenwerking met 2source4 om de Nederlandse markt optimaal te bedienen op het gebied van Software Defined Storage oplossingen.

“Wij zijn altijd op zoek naar partners die echt innovatief en complementair aan ons portfolio zijn. We zijn dan ook verheugd dat we Nutanix nu aan ons productportfolio kunnen toevoegen” aldus Cees Daas, Directeur bij 2source4. “Nutanix breekt met de klassieke architecturen, waarbij servers gekoppeld zijn aan centrale storage. Als partner van belangrijke Software Defined vendoren en nu dus ook Nutanix, kunnen wij elk type klant in haar behoefte voorzien.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.