Nutanix stelt drie nieuwe kopstukken aan om groei in EMEA te versnellen

  • Bedrijfsnieuws van
  • Nutanix
  • geplaatst op
  • 25 oktober 2016 15:22 uur

Nutanix versterkt zijn Europese managementteam met drie nieuwe aanstellingen. Chris Kaddaras is benoemd tot vice-president en hoofd van de EMEA-regio, Patrick Cowden neemt de rol op zich van vice-president voor Centraal-Europa, de regio Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en opkomende markten. Mark Lewis is benoemd tot senior director marketing EMEA. De benoemingen zijn inmiddels van kracht.

Nutanix wil met de nieuwe aanstellingen zijn focus op groei in de EMEA-regio verscherpen en meeliften op de stijgende vraag naar clouddiensten met zijn Enterprise Cloud Platform.

  • Chris Kaddaras heeft 15 jaar bij EMC gewerkt, waar hij onder andere vicepresident sales en presales EMEA was. Hij heeft 24 jaar ervaring in de IT en wordt regelmatig gevraagd zijn inzicht over leiderschap, operational efficiency en communicatie te delen tijdens branche-evenementen.
  • Patrick Cowden, die rapporteert aan Kaddaras, kan putten uit zijn uitgebreide senior managementervaring bij Hitachi, Dell en EMC. Cowden is een bekend auteur en spreker.
  • Mark Lewis heeft met zijn doelgerichte aanpak in een aantal sectoren – onder andere telecom, financiën en overheid – met succes nieuwe communicatiestrategieën geïmplementeerd. Hij deed dit bij bedrijven als Cloudera, EMC en Riverbed.

“Deze nieuwe strategische aanstellingen spelen een cruciale rol voor ons, nu het aantal klanten, partners en medewerkers van Nutanix sterk aan het groeien is. Chris, Patrick en Mark zullen onze zakelijke cloud-oplossingen introduceren op nieuwe markten, en onze aanpak versterken als wereldwijd bedrijf met een lokale aanpak”, aldus Sudheesh Nair, voorzitter van Nutanix.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

3W Infra
sims: I don't know why I come up as Velma Valento since I became a Google follower but you know it�...

Het Large Hadron Collider datacentrum
motoapk thanks: I truly appreciate this article. Great.

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....