Octavia de Weerdt nieuwe directeur NBIP

  • Bedrijfsnieuws van
  • geplaatst op
  • 14 december 2016 14:59 uur

De Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) is verheugd dat per 1 januari 2017 Octavia de Weerdt de positie van Algemeen Directeur gaat invullen. Hiermee wordt een nieuwe start gemaakt met de verdere uitbouw en professionalisering van de NBIP. Gezien de enorme groei in deelnemers van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) wordt bovendien de NBIP uitgebreid met twee uitvoerende stichtingen: een waarin de Tapdienst wordt ondergebracht en een waarin de NaWas komt.

Met de nieuwe directeur wordt ook de weg vrijgemaakt om aanvullende diensten binnen NBIP onder te brengen. Alle diensten van NBIP hebben als doel de aangesloten deelnemers, waaronder ISP’s, hosting providers, cloud bedrijven en VoIP leveranciers, te ontzorgen en ondersteunen bij het voldoen aan de Telecomwet.

Octavia was tot voor kort directeur bij hostingbedrijf sevenP, waar ze enige tijd geleden afscheid nam. Voorzitter van de NBIP Alex Bik: “Octavia heeft jarenlange relevante ervaring binnen de ISP en hostingwereld en dankzij haar kennis van informatiebeveiliging en haar grote netwerk verwacht ik dat ze zich snel ingewerkt heeft”.

Belangrijke taak van de nieuwe directeur wordt het uitvoeren van de roadmap, die met name is gericht op expansie van de NaWas en het implementeren van nieuwe diensten voor de deelnemers. Tenslotte wordt een nog nauwere samenwerking met overheid en brancheorganisaties voorzien, waarbij NBIP als ‘Shared Service Centre’ zal opereren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.