Octavia de Weerdt nieuwe directeur NBIP

  • Bedrijfsnieuws van
  • geplaatst op
  • 14 december 2016 14:59 uur

De Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) is verheugd dat per 1 januari 2017 Octavia de Weerdt de positie van Algemeen Directeur gaat invullen. Hiermee wordt een nieuwe start gemaakt met de verdere uitbouw en professionalisering van de NBIP. Gezien de enorme groei in deelnemers van de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas) wordt bovendien de NBIP uitgebreid met twee uitvoerende stichtingen: een waarin de Tapdienst wordt ondergebracht en een waarin de NaWas komt.

Met de nieuwe directeur wordt ook de weg vrijgemaakt om aanvullende diensten binnen NBIP onder te brengen. Alle diensten van NBIP hebben als doel de aangesloten deelnemers, waaronder ISP’s, hosting providers, cloud bedrijven en VoIP leveranciers, te ontzorgen en ondersteunen bij het voldoen aan de Telecomwet.

Octavia was tot voor kort directeur bij hostingbedrijf sevenP, waar ze enige tijd geleden afscheid nam. Voorzitter van de NBIP Alex Bik: “Octavia heeft jarenlange relevante ervaring binnen de ISP en hostingwereld en dankzij haar kennis van informatiebeveiliging en haar grote netwerk verwacht ik dat ze zich snel ingewerkt heeft”.

Belangrijke taak van de nieuwe directeur wordt het uitvoeren van de roadmap, die met name is gericht op expansie van de NaWas en het implementeren van nieuwe diensten voor de deelnemers. Tenslotte wordt een nog nauwere samenwerking met overheid en brancheorganisaties voorzien, waarbij NBIP als ‘Shared Service Centre’ zal opereren.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...