Odin Service Automatision activeert als een van de eerste Microsoft Azure Services via Microsoft Cloud Solution Provider

  • Bedrijfsnieuws van
  • Odin
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 16:23 uur

Odin is vandaag één van de eerste bedrijven die automatisering van Azure services – aangeboden via het Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) programma – ondersteunt.

Serviceproviders kunnen nu Azure diensten via het CSP-programma bieden, zoals aangekondigd op de Microsoft Worldwide Partner Conference. Partners kunnen de levenscyclus van hun eigen klanten beheren met directe levering, facturering en 24/7 support van Microsoft cloud services. In combinatie met on-premise Windows Azure Pack services kunnen serviceproviders een hybride cloudaanbod leveren op basis van Azure-technologieën.
“Het Microsoft CSP-programma is een krachtig model dat nieuwe mogelijkheden voor partners opent”, zegt Alex Danyluk, vice president Alliances van Odin. “Serviceproviders die met Odin werken, zijn in staat om de toekomst van hun Microsoft-investeringen veilig te stellen door toegang te hebben tot het nieuwste aanbod zoals Azure via het Odin Service Automation platform.”

Door gebruik te maken van Odin Service Automation hebben partners al meer dan 1,7 miljoen Office 365 en Exchange business class email subscripties geleverd. Toonaangevende serviceproviders, waaronder Cobweb en home.pl, maken al gebruik van Odin Service Automation om Office 365 en andere Microsoft clouddiensten te leveren via het CSP-programma. Nu is Odin Service Automation als een van de eerste platformen beschikbaar voor partners om de totale dienstverlening, klantenbeheer en facturering voor Microsoft Azure services, Office 365 en de Enterprise Mobility Suite – samen met honderden andere aanvullende Odin-gebaseerde diensten – te automatiseren.

“Het Cloud Solution Provider programma plaatst onze partners met directe oplossingen, facturering en ondersteuning van Microsoft clouddiensten in het middelpunt van de levenscyclus van de klant”, stelde Phil Sorgen, corporate vice president, Worldwide Partner Group van Microsoft Corp. “De oplossingen van Odin bieden partners de mogelijkheid om CSP sneller aan het productportfolio toe te voegen en te beginnen met het creëren van gedifferentieerde aanbiedingen voor onze wederzijdse klanten.”

“De lange geschiedenis van Odin als automatiseringgedreven dienstverlener maakt het een logische partner voor Microsoft Cloud Solution Partners die proberen om snel te profiteren van de mogelijkheid om Office 365 en andere Microsoft Azure services aan hun klanten te leveren”, aldus Melanie Posey, Research VP for IaaS/Hosting Infrastructure Services bij IDC. “Time-to-market en operationele efficiëntie zijn van vitaal belang voor aanbieders van oplossingen in de huidige cloud services markt: Odin Service Automation vereenvoudigt dat proces.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.