OutSystems Benelux-event, 9 oktober – Mobility, Cloud en Big Data

  • Bedrijfsnieuws van
  • OutSystems
  • geplaatst op
  • 9 september 2014 10:51 uur

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise applicatie ontwikkelplatform, organiseert 9 oktober het jaarlijkse event myNextStep voor klanten, partners en IT-professionals in de Benelux. Tijdens My NextStep 2014, dat wordt gehouden in mediaplaza in Utrecht, kunnen bezoekers een groot aanbod van presentaties en trainingssessies bijwonen rondom de thema’s Mobility, Cloud en Big Data-integratie.

Tijdens myNextStep 2014 zullen de belangrijkste IT-trends en -ontwikkelingen zoals application platform as a service (aPaaS), enterprise appplicatieplatformen, agile-ontwikkeling, mobile en cloud uitvoerig aan bod komen en worden handvatten geboden om ze effectief voor de eigen bedrijfsdoeleinden in te zetten. Wat betekent het als een bedrijf naar de cloud gaat? Wat voor soort mobiele applicaties ontwikkelen de bedrijven vandaag de dag? En hoe is het potentieel van big data volledig te benutten? Experts en ervaringsdeskundigen uit de markt zullen bezoekers helpen deze vragen te beantwoorden.

‘myNextStep is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in de Benelux als het gaat om de ontwikkeling van web- en mobiele bedrijfsapplicaties. Bedrijven krijgen tijdens deze dag inzicht hoe ze met IT-toepassingen innovatie kunnen realiseren’, aldus Paulo Rosado, oprichter en CEO van OutSystems.

Bedrijfsstrategie en introductie OutSystems Platform 9

Rosado zal zelf ook acte de présence geven op 9 oktober in Utrecht. Hij zal spreken over de ontwikkelingen bij OutSystems en over de strategie van het bedrijf voor de komende jaren. Productmanagers zullen de aanwezige CIO’s, IT-managers, ontwikkelaars en applicatie-professionals bijpraten over nieuwe mogelijkheden van de PaaS-, on premise- en hybride variant van het OutSystems Platform. Binnenkort wordt OutSystems Platform 9 gelanceerd en bezoekers van myNextStep krijgen als eersten de ins en outs te zien.

Het programma bestaat verder uit keynotes, verhalen uit de praktijk en interactieve trainingssessies. De bezoekers kunnen tevens de voordelen van ontwikkeltrajecten in de cloud en in een hybride model ervaren.

Meer informatie vindt u op www.outsystems.com. Hier kunt u zich ook inschrijven.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!