OutSystems uitgeroepen tot “Platform as a Service van het jaar” door de Business Intelligence Group

  • Bedrijfsnieuws van
  • OutSystems
  • geplaatst op
  • 30 juli 2014 11:17 uur

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige open high-productivity application platform, heeft van Business Intelligence Group een Stratus Award ontvangen voor “beste Platform as a Service (PaaS) van het jaar 2014”. De Stratus Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bijzondere bedrijven met nieuwe, onderscheidende oplossingen op het gebied van cloud computing.

OutSystems heeft de award met name te danken aan zijn free cloud-aanbod, dat afgelopen half jaar succesvol in de markt werd gezet. Met deze oplossing kunnen ontwikkelaars gemakkelijk en zonder kosten maatwerk mobiele- en webapplicaties ontwikkelen en uitrollen in de cloud. Het kosteloze OutSystems Platform-aanbod heeft dezelfde functionaliteit en mogelijkheden als het robuuste OutSystems applicatieplatform dat reeds wordt gebruikt door grote ondernemingen als Randstad, Liberty Insurance en Charles River Labs.

In de eerste zes maanden sinds de lancering hebben al meer dan 8.200 gebruikers in 154 landen een gratis persoonlijk OutSystems Platform account aangemaakt. Deze gebruikers hebben gezamenlijk meer dan 8.600 unieke applicaties en meer dan 591.000 app versies ontwikkeld, wat heeft geresulteerd in 12,5 miljoen pageviews voor deze applicaties.

‘Meer dan 60 procent van de bedrijven gebruikt vandaag de dag al cloud-toepassingen voor het ontwikkelen en beheren van hun IT-landschap. De cloud-aanbieders die wij een award hebben uitgereikt, helpen de ontwikkeling en adoptie van cloud-diensten te versnellen’, aldus Dawn Fordyce, managing director van de Business Intelligence Group. ‘OutSystems is duidelijk zo’n aanbieder. Zij bieden hun klanten echt toegevoegde waarde door hen PaaS op een laagdrempelige manier aan te bieden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.