Overheidsinstelling ICTU kiest voor cloudoplossing van Previder

  • Bedrijfsnieuws van
  • Previder
  • geplaatst op
  • 3 oktober 2014 14:35 uur

Overheidsinstelling ICTU heeft na een openbare aanbesteding datacenter- en cloudspecialist Previder geselecteerd als leverancier van een hybride cloudoplossing. Previder gaat IaaS- en colocatiediensten leveren voor de kantoorautomatiseringsomgeving van ICTU. Het contract wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De opdracht van ICTU omvat het verzorgen van een volledige infrastructuur voor de kantoorautomatiseringsomgeving met daarbij een koppeling naar de eigen OTA-omgeving die in de datacenters van Previder is geplaatst. Daarbij levert Previder volledige ondersteuning op de omgeving en een backup to disk-oplossing. Previder heeft de omgeving inmiddels opgeleverd en zal in samenwerking met ICTU de verdere inrichting van de kantoorautomatisering gaan realiseren.

Referentie

Volgens directeur Eric Vredeveldt van Previder betekent het winnen van deze aanbesteding een belangrijke stap voor Previder: “Wij leveren vanuit onze ultramoderne datacenters in Hengelo een hoge kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs. Om die reden zijn wij zeer aantrekkelijk voor bedrijven die hier in steeds groteren getale naar toe komen. Voor overheidsinstellingen als ICTU hebben wij een zeer aantrekkelijk en hoogwaardig aanbod, met name vanwege de security-aspecten die wij toevoegen aan de cloud.” Aziz Idoe, projectleider bij ICTU, is te spreken over de inzet van Previder, kort maar krachtig zegt hij: “We hebben de dienstverlening tot op heden door Previder als prettig en zeer professioneel ervaren.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.