Overname Argeweb door KPN

  • Bedrijfsnieuws van
  • Argeweb
  • geplaatst op
  • 13 augustus 2014 12:14 uur

KPN neemt een 100% belang in het hostingbedrijf Argeweb. Argeweb is een van de grootste en meest succesvolle hostingbedrijven van Nederland en levert diensten als domeinregistratie, shared hosting, hosted-exchange en online opslagdiensten aan het MKB.

De ontwikkelingen passen bij de ambitie van KPN om verdere groei te realiseren in de zakelijke markt voor cloud en hosting. “Argeweb is één van de grotere en meest succesvolle hostingbedrijven in Nederland”, aldus John van Vianen, directeur KPN Zakelijke Markt. “Door de overname vergroten wij onze marktpositie en schaal in deze snel groeiende markt”.

Tegelijkertijd gaat KPN een samenwerking aan met Amsio, het zusterbedrijf van Argeweb. Hierdoor krijgt KPN onder andere de beschikking over Microsoft Azure Pack. “Niet alleen kunnen klanten via het directe of indirecte kanaal van KPN gebruik gaan maken van de diensten van Amsio, KPN heeft het beste netwerk in Nederland, wat deze diensten ook makkelijker en veel beter toegankelijk maakt voor onze partners. Een win-win,” aldus Gerben van Leeuwen, directeur Amsio Groep.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.