OVH levert gratis SSL-certificaten via Let’s Encrypt

HTTPS-protocol standaard ingeschakeld voor meer dan een miljoen websites

  • Bedrijfsnieuws van
  • OVH
  • geplaatst op
  • 8 augustus 2016 16:19 uur

OVH, specialist op het gebied van cloud- en internetinfrastructuren, biedt vanaf nu gratis SSL/TSL (Secure Sockets Layer/Transport Layer Security) certificaten. De certificaten worden – in samenwerking met Let’s Encrypt – geautomatiseerd en eenvoudig aangeboden via een open source-oplossing.

Als platinum sponsor van Let’s Encrypt biedt OVH ‘SSL as a Service’. Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar voor alle klanten, zonder benodigde technische kennis. SSL-certificaten maken onderdeel uit van alle hostingpakketten, waarbij het HTTPS-protocol standaard en gratis wordt ingeschakeld. De certificaten zijn steeds voor 90 dagen geldig en worden automatisch vernieuwd.

“We zijn verheugd dat OVH zich inzet voor het creëren van een veiliger en privacy-vriendelijker internet”, zegt Josh Aas, hoofd van het Let’s Encrypt project. “Het standaard inschakelen van HTTPS voor meer dan een miljoen websites is een grote stap voorwaarts”.

“HTTPS is een must-have die de betrouwbaarheid van website-bezitters verhoogt en hun online aanwezigheid beveiligt”, zegt Sebastien Almiron, Web Hosting Product Manager bij OVH. “Met Let’s Encrypt wordt de certificatie activatie volledig geautomatiseerd en standaard uitgevoerd. We zijn er trots op dat we onze klanten gratis toegang tot HTTPS kunnen bieden zonder de noodzaak van kennisvergaring of andere acties.”

Naast verhoogde veiligheid levert HTTPS ook een hogere search ranking voor websites op aangezien Google encryptie meeneemt als factor in het rangschikken van zoekresultaten.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...