Oxilion neemt alle activiteiten Business Hosting over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Oxilion
  • geplaatst op
  • 7 december 2016 10:07 uur

Oxilion heeft JDN ICT Services overgenomen, het bedrijf achter Business Hosting. Alle cloud- en hostingdiensten en domeinnaamregistraties van Business Hosting worden nu door Oxilion gefaciliteerd. Oxilion is gespecialiseerd in bedrijfskritische hosting en is gevestigd in Enschede.

De consolidatie op de Nederlandse markt voor domeinnaam- en hostingservices is duidelijk zichtbaar. Oxilion, al ruim 16 jaar aanbieder van deze services, wordt regelmatig benaderd door partijen met de vraag of men geïnteresseerd is in de gedeeltelijke of gehele overname van de portfolio. Oxilion is als partij met een ijzersterke reputatie echter niet voor elke overname in de markt.

Focus op kwaliteit in het DNA

Raoul Werger, managing director van Oxilion: “Bedrijven, overheden en instellingen kiezen bewust voor Oxilion omdat voor hen de juiste mix van ondersteuning, techniek en kennis essentieel is. Uit die eisen is ons DNA ontstaan en hebben we Oxilion in de loop der jaren opgebouwd met de permanente focus op kwaliteit van de dienstverlening. Of het nu gaat om standaardhosting of om maatwerk, de klant kan bij ons terecht en wordt op een persoonlijke manier ondersteund door een team dat verstand heeft van de techniek, sectoren en bedrijfsprocessen.”

“Daarom is niet elk aanbod om een partij over te nemen voor ons interessant. De klanten van die partij moeten namelijk wel de meerwaarde van de Oxilion-kwaliteit inzien en begrijpen waarom kwaliteit bij ons bovenaan de agenda staat. JDN ICT Services is een bedrijf met klanten die een vergelijkbaar kwalitatief hoogwaardige ondersteuning gewend waren”.

Met JDN ICT neemt Oxilion, formeel met terugwerkende kracht vanaf 31 augustus 2016, een bedrijf over dat eveneens al veel jaren actief is en over zowel een interessant dienstenaanbod als een omvangrijke klantengroep beschikte. Voor de klanten van JDN ICT heeft de overname geen noemenswaardige consequenties. Diensten en ondersteuning blijven gehandhaafd. Het enige verschil is dat deze nu vanuit Enschede in plaats van Dieren worden aangeboden. Alle certificeringen en kwaliteitseisen blijven gehandhaafd of worden, waar mogelijk, zelfs verder uitgebreid.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.