Oxilion neemt alle activiteiten Business Hosting over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Oxilion
  • geplaatst op
  • 7 december 2016 10:07 uur

Oxilion heeft JDN ICT Services overgenomen, het bedrijf achter Business Hosting. Alle cloud- en hostingdiensten en domeinnaamregistraties van Business Hosting worden nu door Oxilion gefaciliteerd. Oxilion is gespecialiseerd in bedrijfskritische hosting en is gevestigd in Enschede.

De consolidatie op de Nederlandse markt voor domeinnaam- en hostingservices is duidelijk zichtbaar. Oxilion, al ruim 16 jaar aanbieder van deze services, wordt regelmatig benaderd door partijen met de vraag of men geïnteresseerd is in de gedeeltelijke of gehele overname van de portfolio. Oxilion is als partij met een ijzersterke reputatie echter niet voor elke overname in de markt.

Focus op kwaliteit in het DNA

Raoul Werger, managing director van Oxilion: “Bedrijven, overheden en instellingen kiezen bewust voor Oxilion omdat voor hen de juiste mix van ondersteuning, techniek en kennis essentieel is. Uit die eisen is ons DNA ontstaan en hebben we Oxilion in de loop der jaren opgebouwd met de permanente focus op kwaliteit van de dienstverlening. Of het nu gaat om standaardhosting of om maatwerk, de klant kan bij ons terecht en wordt op een persoonlijke manier ondersteund door een team dat verstand heeft van de techniek, sectoren en bedrijfsprocessen.”

“Daarom is niet elk aanbod om een partij over te nemen voor ons interessant. De klanten van die partij moeten namelijk wel de meerwaarde van de Oxilion-kwaliteit inzien en begrijpen waarom kwaliteit bij ons bovenaan de agenda staat. JDN ICT Services is een bedrijf met klanten die een vergelijkbaar kwalitatief hoogwaardige ondersteuning gewend waren”.

Met JDN ICT neemt Oxilion, formeel met terugwerkende kracht vanaf 31 augustus 2016, een bedrijf over dat eveneens al veel jaren actief is en over zowel een interessant dienstenaanbod als een omvangrijke klantengroep beschikte. Voor de klanten van JDN ICT heeft de overname geen noemenswaardige consequenties. Diensten en ondersteuning blijven gehandhaafd. Het enige verschil is dat deze nu vanuit Enschede in plaats van Dieren worden aangeboden. Alle certificeringen en kwaliteitseisen blijven gehandhaafd of worden, waar mogelijk, zelfs verder uitgebreid.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...

Naar de cloud of naar de haaien?
http://www.coins4games.us/: När jag för en gångs skull sitter uppe och läser precis när ämnet kommer... så ...