Palo Alto Networks benoemt WeSecure tot Platinum Partner


Netwerkbeveiliging specialist WeSecure is door Palo Alto Networks benoemd tot Platinum Partner. Met deze nieuwe status behoort WeSecure tot een select gezelschap van Platinum Partners in Nederland.

WeSecure was al Gold Partner met de Authorized Support Center (ASC) status, wat voorbehouden is aan slechts enkele partners in Nederland. De ASC status is de hoogste support normering en geeft aan dat WeSecure rechtstreeks support kan leveren aan haar eindklanten volgens een niveau wat jaarlijks door Palo Alto Networks wordt ge-audit. Bij het Platinum Partnership ligt de lat nog hoger ten aanzien van aantal gecertificeerde firewall engineers, eigen lab/demo omgeving, omzet en niveau van dienstverlening.

Combinatie van state-of-the-art technologie en kennis

Sebastiaan Kors, sales manager bij WeSecure vertelt erg blij te zijn met deze nieuwe partnerstatus, maar dit is voor ons eigenlijk een logisch gevolg van de ingezette strategie, investeringen en het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze klanten. Door een combinatie van state-of-the-art firewall technologie te combineren met een hoge mate van kennis, pro-activiteit en korte lijnen heeft WeSecure afgelopen jaar tientallen Palo Alto Networks klanten mogen verwelkomen. WeSecure beschikt nu ook over 7×24 support services en volledig Managed Palo Alto Networks cybersecurity platforms.

Kroon op het geode werk

Volgens Luc Vervoort, Director EMEA Channels van Palo Alto Networks is deze Platinum Partner certificering een kroon op het goede werk van WeSecure. Palo Alto Networks stelt voor het Platinum Partnership hoge eisen aan het niveau van support, kennis en dienstverlening. WeSecure is daar uitstekend in geslaagd. Wij zijn met name onder de indruk van de aanwezige kennis en ervaring waarbij zij hebben bewezen voor iedere organisatie in Nederland een zeer gewaardeerde Palo Alto Networks partner te zijn.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.