Palo Alto Networks benoemt WeSecure tot Platinum Partner


Netwerkbeveiliging specialist WeSecure is door Palo Alto Networks benoemd tot Platinum Partner. Met deze nieuwe status behoort WeSecure tot een select gezelschap van Platinum Partners in Nederland.

WeSecure was al Gold Partner met de Authorized Support Center (ASC) status, wat voorbehouden is aan slechts enkele partners in Nederland. De ASC status is de hoogste support normering en geeft aan dat WeSecure rechtstreeks support kan leveren aan haar eindklanten volgens een niveau wat jaarlijks door Palo Alto Networks wordt ge-audit. Bij het Platinum Partnership ligt de lat nog hoger ten aanzien van aantal gecertificeerde firewall engineers, eigen lab/demo omgeving, omzet en niveau van dienstverlening.

Combinatie van state-of-the-art technologie en kennis

Sebastiaan Kors, sales manager bij WeSecure vertelt erg blij te zijn met deze nieuwe partnerstatus, maar dit is voor ons eigenlijk een logisch gevolg van de ingezette strategie, investeringen en het vertrouwen wat we hebben gekregen van onze klanten. Door een combinatie van state-of-the-art firewall technologie te combineren met een hoge mate van kennis, pro-activiteit en korte lijnen heeft WeSecure afgelopen jaar tientallen Palo Alto Networks klanten mogen verwelkomen. WeSecure beschikt nu ook over 7×24 support services en volledig Managed Palo Alto Networks cybersecurity platforms.

Kroon op het geode werk

Volgens Luc Vervoort, Director EMEA Channels van Palo Alto Networks is deze Platinum Partner certificering een kroon op het goede werk van WeSecure. Palo Alto Networks stelt voor het Platinum Partnership hoge eisen aan het niveau van support, kennis en dienstverlening. WeSecure is daar uitstekend in geslaagd. Wij zijn met name onder de indruk van de aanwezige kennis en ervaring waarbij zij hebben bewezen voor iedere organisatie in Nederland een zeer gewaardeerde Palo Alto Networks partner te zijn.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van MailPlus


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...