Palo Alto Networks onthult WildFire Europese Cloud die wordt gehost in Nederland

Klanten krijgen een volledige analyse binnen de Europese grenzen met wereldwijde Threat Prevention


Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), de aanbieder van next-generation security, kondigt vandaag aan dat Palo Alto Networks WildFire™ voortaan ook gehost zal worden vanuit een datacenter in Nederland. Op deze manier kunnen klanten gebruik maken van de dreigingsanalyse en preventiemogelijkheden van WildFire binnen de Europese grenzen, waardoor zij de privacy van hun data beter kunnen waarborgen.

Om de beste dreigingsinformatie en –preventie te bieden is een gemeenschappelijke, wereldwijde en een op de cloud-gebaseerde benadering cruciaal. Hierdoor kunnen organisaties zich effectief verdedigen tegen aanvallers die onderling informatie, aanvalsmethoden en technieken delen. Echter zijn er veel organisaties bezorgd over hun dataprivacy waardoor zij niet altijd in staat zijn, al dan niet vanwege regelgeving, om hun data te delen via een wereldwijde cloud.

Om te voldoen aan deze behoeften op het gebied van dataprivacy en toch te profiteren van  wereldwijd gedeelde dreigingsdata, maakt de WildFire EU-cloud het mogelijk om aangeleverde data binnen de EU-grenzen te houden terwijl ze beschermd worden door ’s werelds grootste dreigingsanalyse tool. Deze tool wordt gebruikt door meer dan 10.000 organisaties wereldwijd en is een onderdeel van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform. De wereldwijde beveiligingsmogelijkheid is cruciaal voor het voorkomen van succesvolle cyberinbreuken in alle fases van de aanvalcyclus.

Bovendien kunnen beveiligingsteams in heel Europa met de WildFire EU-cloud hun jacht op bedreigingen versnellen. Dit doen zij met gecorreleerde informatie uit de gehele WildFire-gemeenschap, die direct toegankelijk is door Palo Alto Networks AutoFocus™, de dreigingsinformatiedienst die samenhangt met WildFire.

Quotes

  • “De voordelen van een op de cloud gebaseerde dreigingsanalyse worden duidelijk wanneer organisaties succesvolle cyberaanvallen willen voorkomen. Zorgen om data privacy kunnen vooral bij Europese organisaties het delen of overdragen van data beperken. Met een Europese cloud zijn wereldwijde preventiemogelijkheden binnen handbereik, zodat we het toenemende aantal geavanceerde dreigingen beter kunnen tegenwerken, met in ons achterhoofd dat bestanden binnen de EU blijven.” –   Dr. Salvo Rosa, chief information officer en SielteCloud business unit manager, Gruppo Sielte S.p.A.
  • “Een gemeenschappelijke en op de cloud gebaseerde benadering van geavanceerde dreigingsdetectie en -preventie is belangrijk bij een succesvolle bestrijding van aanvallers. Sinds we WildFire hebben gelanceerd zijn we doorgegaan met het investeren in en het innoveren en uitbreiden van de analysemogelijkheden om de toename van het aantal en geavanceerde dreigingen tegen te gaan. Door het introduceren van onze WildFire EU-cloud zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van uitstekende dreigingsanalyses, terwijl bestanden binnen de EU blijven, wat de zorgen om dataverplaatsing verlicht.” –  Lee Klarich, executive vice president, Product Management, Palo Alto Networks
  • “Wij zijn blij dat Palo Alto Networks zijn nieuwe EU-cloud host in Nederland. Deze keuze benadrukt de toewijding van de actieve en talentrijke Nederlandse gemeenschap aan de internationale cybersecuritymarkt, die ondernemingen over de hele wereld helpt om te groeien en zich te ontwikkelen.” – Marco de Vries, deputy executive director North America, Netherlands Foreign Investment Agency
Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Denit


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

De jaarcijfers bekeken: Hostway
nachnahme kreditkarte zahlen: Den perfekte basis-tee for mig er i viscose(blanding), falder tungt og løst, er tynd, har bådu...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!