Parallels Automation 6.0 met verbeterde gebruikerservaring en ondersteuning voor de nieuwste Microsoft Cloud Services

Release verbetert proefconversies en vermindert de complexiteit voor cloud service delivery

 • Bedrijfsnieuws van
 • Parallels
 • geplaatst op
 • 13 maart 2015 09:57 uur

Parallels kondigt de algemene beschikbaarheid van Parallels Automation 6.0 aan. De nieuwe release omvat functies zoals gedifferentieerde prijsstelling, directe migratie van Exchange 2007 naar 2013 en verbeterde hulpmiddelen voor het beheren van klantaccounts met meerdere gebruikers en diensten. Deze update maakt het ook mogelijk dat serviceproviders hun Microsoft cloud serviceaanbod updaten naar de nieuwste versies.
De drie belangrijke gebieden binnen Parallels Automation 6.0 omvatten verbeteringen voor operations, gebruikerservaring en ondersteuning voor Microsoft cloudservices.
Operationele verbeteringen voor serviceproviders:

 • Overdracht van klantaccounts tussen resellers en klanten, zonder verstoring van gerelateerde diensten
 • Implementeren van meer toegespitste prijsmodellen met gedifferentieerde volumeprijzen
 • Verbeterde ‘order-to-cash’ processen met normatieve indicatoren.

Verbeteringen gebruikerservaring voor eindgebruikers:

 • Implementeren van proefconversies met zichtbare herinneringen en een geactualiseerde proefconversie-wizard
 • Verbetere prestaties (maximaal 50 procent) voor voorzieningen, taakbeheer en de gebruikersinterface
 • Eenvoudige gebruikersinterface log-on ervaring tussen meerdere diensten met single sign-on
 • Ongecompliceerd gebruikers- en servicebeheer.

Microsoft Cloud Service ondersteuning:

 • Start Windows Shared hosting met nieuwste Windows 2012 & SQL 2014
 • Start Hosted Exchange (HEX) 2013 en migreer klanten vanuit HEX 2007/2010.

Wij waarderen de samenwerking met en praktijkervaring van onze partners”, stelt Alain Gentilhomme, senior vice president, Research & Development van Parallels. “Hun inbreng is van cruciaal belang om Parallels Automation verder te ontwikkelen met functies en mogelijkheden die voldoen aan de behoeften van hun klanten en hen in staat stellen om hun cloudservice business volgens hun specifieke behoeften te laten groeien.”

Met Windows Server 2012 ondersteuning voor shared webhosting, de mogelijkheid abonnementen tussen klanten te verplaatsen en alle verbeteringen sinds Parallels Automation 5.5, is Parallels Automation 6.0 de beste versie tot nu toe”, volgens Shawn Ort, system administrator, InfoQuest Technologies.

Het competitieve landschap voor hosted services blijft zeer concurrerend en serviceproviders van alle soorten en maten strijden om marktaandeel,” zegt Philbert Shih, managing director, Structure Research. “Succes is afhankelijk van het vinden van operationele efficiëntie, het leveren van een consistente en aangename gebruikerservaring en kijken naar mogelijkheden om te differentiëren. De beste manier om deze doelstellingen te bereiken is door middel van automatisering, uniform beheer en platform voor de levering. Het bouwen van zoiets vergt jaren van technische inspanning die potentieel afstand neemt van de kern operationele en zakelijke prioriteiten. Als het gaat om de ‘bouwen versus kopen’ beslissing is het vaak zinvol om te kijken naar de software van derden en iemand anders laten bouwen.”

Parallels Automation is het platform voor service providers voor het leveren en verkopen van vooraanstaande cloud-diensten en cross-platform oplossingen aan bedrijven wereldwijd. Het versnelt de ontwikkeling en levering van gedifferentieerde servicepakketten of -bundels via meerdere verkoopkanalen en stroomlijnt de activiteiten van serviceproviders. Ook ondersteunt het resellers en klanten met dynamische, op rollen gebaseerde bedieningspanelen voor zelfsturende accounts, gebruikers en diensten.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.