Partnergroep Uniserver breidt gestaag uit

Met groei partner netwerk investeert Uniserver ook in groei van de schaalvoordelen van cloud computing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Uniserver
  • geplaatst op
  • 14 juli 2015 10:42 uur

De cloud dienstverlener Uniserver heeft zijn partnergroep uitgebreid met Fondo Groep uit Nieuwegein, softwareleverancier Procura uit Heerhugowaard, Comvio (onderdeel van de internationale onderneming Enovation) uit Didam en integrator Netserve uit Papendrecht. Met deze uitbreiding bestaat het partnernetwerk van Uniserver uit 100 Nederlandse partners.

Uniserver heeft zijn infrastructuur toegepast in vier datacenters; drie in Amsterdam en een in Maastricht. Dit geeft tevens de mogelijkheid tot dynamische, kostenefficiënte Disaster Recovery as a Service (DraaS). De vraag naar dergelijke diensten groeit, en is vooral interessant voor organisaties met een omvang vanaf 50 geautomatiseerde werkplekken en/of bedrijfskritische applicaties. Deze eindklanten worden bediend door het partnernetwerk van Uniserver. “Het is in dit model voor ons belangrijk dat partners dezelfde bedrijfsfilosofie met passie en klantgerichtheid hebben. Hoewel wij meestal geen rechtstreeks contact hebben met de eindklanten, willen we wel dat zij tevreden zijn. De belangen zijn immers groot, de beloftes en garanties ook. Daar moeten we samen met onze partners voor zorgen”, zegt Hugo van Diepen, Commercieel Directeur bij Uniserver. “Onze kernwaarden mensgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit vinden we terug bij onze partners. Het zijn de voorwaarden voor een goede samenwerking met Uniserver.”

Uniserver blijft zijn partner-ecosysteem uitbreiden en is nog steeds op zoek naar nieuwe partners. Van Diepen: “Wij zijn afhankelijk van onze partners; zij zijn onze ogen en oren naar de markt toe. Wij leveren hen een Nederlandse betrouwbare, veilige en flexibele infrastructuur en administratief afrekenmodel. Bovendien werken we samen met onze partners maatwerk oplossingen uit voor eindklanten en ondernemen we gezamenlijk marktactiviteiten. Denk aan marketingcampagnes of het vaststellen van product-markt-combinaties.”

Met de groei van het aantal partners groeien ook de schaalvoordelen van cloud computing en de efficiëntie van het platform dat Uniserver heeft opgebouwd. Tegelijk breidt Uniserver zijn portfolio steeds verder uit. Denk bijvoorbeeld aan Disaster Recovery as a Service, High Performance Storage en directe koppeling naar andere IaaS platformen om hybride modellen aan te bieden.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.