Penton’s ResellerClub Presents HostingCon Europe – keynote door Jamie Woodruff

Ethische hacker spreekt op de toonaangevende cloud en service provider conferentie

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hostingcon
  • geplaatst op
  • 14 juni 2016 09:38 uur

Penton’s HostingCon, de belangrijkste cloud- en service provider vakbeurs, is verheugd de keynote spreker aan te kondigen voor Penton’s ResellerClub Presents HostingCon Europe. Jamie Woodruff, autoriteit op het gebied van cybersecurity en ethische hacker zal de HostingCon bezoekers in Amsterdam op 11 oktober 2016 toespreken.

“Ik ben verheugd op HostingCon te spreken!” zeg Woodruff. “Eindelijk beginnen mensen in de hostingindustrie cybersecurity te begrijpen en serieus te nemen en dat niet alleen vanuit bedrijfsperspectief, maar ook vanuit het perspectief van de eindgebruiker.”

Woodruff werd bekend bij het grote publiek toen hij met succes Facebook hackte als onderdeel van een wedstrijd voor studenten van de Universiteit van Bangor, waar hij CIS (Computer Information Systems) studeerde. Daarna heeft hij beveiligingsgaten via tal van high-profile operaties ontdekt, waaronder die in de website van Kim Kardashian, die hij in mei hackte en daarmee onthulde dat het een serieus risico vormde voor de data van haar fans.

Woodruff is een expert voor cyber vraagstukken, reist veel om bij multinationals en de belangrijkste conferenties van de sector te spreken. Hij schrijft ook een boek over cyber intelligentie en bestrijding van terrorisme en is daarnaast nog bezig zijn doctoraal voor politieke wetenschappen aan de Universiteit van Sheffield te halen.

Hij spreekt vaak over het belang van systeem- en netwerkbeveiliging en staat bekend om het openbaren van wereldwijde exploits en kwetsbaarheden in leidende security applicaties van onder andere Facebook, YouTube, Twitter, Apple en Google. Woodruff vindt bestaande exploits door de bedrijven in kwestie te infiltreren. Hij demonstreerde dit door zich voor te doen als een Domino’s pizzabezorger bij een grote financiële instelling en toegang te krijgen tot hun serverruimte via pick-locking. Dit alles binnen de kaders van ethical hacking.

Woodruff keynote presentatie op HostingCon Europe zal zich richten op wat het management in de service provider sector moet weten om zowel de klanten als het eigen bedrijf te beschermen. Hij zal zijn laatste onderzoek naar social engineering en methodologie voor manipulatie van mensen met de aanwezigen delen en demonstraties geven.

“Cybersecurity is altijd een hot topic in onze industrie”, zegt Cheryl Kemp, directeur en conferentievoorzitter van HostingCon. “Onze bezoekers en exposanten worden dagelijks geconfronteerd met beveiligingsproblemen die een reële bedreiging vormen voor niet alleen de klanten, maar ook de directe eigen business. We zijn verheugd dat Jamie over de laatste trends in cyberveiligheid gaat vertellen en hoe service providers zichzelf en hun klanten beter kunnen beschermen.”

Tijdens de show zal er ook een paneldiscussie zijn onder leiding van cPanel General Counsel David Snead, waar een ander aspect van cybersecurity ter sprake komt. Bij deze sessie zal het gaan om de steeds grotere toegang van overheden tot klantdata en hoe die ontwikkeling fundamenteel de werking van het ISP ecosysteem verandert.

Dit event verbindt een aantal zaken die heel belangrijk zijn voor de markt: security, innovatie en het toenemend aantal start-ups dat in onze markt opereert” aldus Mark Karsch, lid van de HostingCon advisory board. “We willen dat onze bezoekers met meer kennis van de beurs terugkomen. We willen dat jullie na bezoek aan HostingCon begrijpen welke nieuwe kansen de markt en de technologie jullie en je bedrijven bieden.”

De conferentie, die in de Amsterdamse Passenger Terminal gehouden wordt op 11-12 oktober 2016, zal focussen op issues en trends in de cloud en hosting-industrie. HostingCon staat bekend om zijn vendor neutrale kennisoverdracht en het faciliteren van waardevolle netwerk bijeenkomsten.

 

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Interconnect


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...