Penton’s ResellerClub Presents HostingCon Europe kondigt Pearse O’Donohue als keynote speaker op het congres aan

Het nieuw benoemde hoofd van de sectie Cloud Computing van de Europese Commissie zal spreken op het voornaamste congres voor de cloud­ en hostingsector

  • Bedrijfsnieuws van
  • Hostingcon
  • geplaatst op
  • 26 februari 2015 15:00 uur

​­HostingCon, de voornaamste handelsbeurs voor de cloud­ en hostingsector, kondigt u met plezier de keynote speaker voor ResellerClub Presents HostingCon Europe aan. Pearse O’Donohue, het hoofd van de sectie cloud computing van de Europese Commissie, zal de sector aanspreken over de Europese wetgeving die voor de hosting­ en cloudproviders van belang is.

Dhr. O’Donohue was Adjunct­hoofd op het kabinet van Vice­President Neelie Kroes, voormalige Europese Commissaris voor de Digitale Agenda tot oktober 2014. Hij gaf advies aan de Vice­President over beleidsaangelegenheden betreffende elektronische communicatie, netwerken, breedband en andere aanverwante onderwerpen. Als het nieuw benoemde hoofd voor Software & Services, Cloud Computing in de Europese Commissie (DG CONNECT) is hij verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling en implementatie van het beleid inzake cloud computing en software & services.

“We zijn zeer verheugd dat een prominent lid van de Europese Commissie op de tweede Europese editie van HostingCon zal spreken,” zegt Cheryl Kemp, congresvoorzitster van HostingCon. “Vele van onze aanwezigen en exposanten zullen te maken hebben met de aankomende wetgeving in de EU inzake privacy en dataretentie. Ons publiek zal hem direct kunnen aanspreken over de implicaties van de nieuwe wetgeving en welke impact dit in de toekomst op de sector zal hebben.”

Het evenement, dat op 22 en 23 september 2015 in de passagiersterminal te Amsterdam zal plaatsvinden, zal zich tevens richten op de problemen en trends die zich in de cloud­ en hostingsector voordoen.

“HostingCon, een evenement dat zich volledig richt op de hostingsector, is elk jaar opnieuw een geweldige ervaring. Wij, van PhoenixNAP, een veteraan in de sector die reeds vele jaren met de organisatoren samenwerkt, zijn telkens opnieuw verbaasd over de inspanningen die HostingCon levert om de hosting gemeenschap de nodige tijd en ruimte te geven om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen,” zegt Martin Wielomski, adviserend bestuurslid van HostingCon en Manager bedrijfsontwikkeling EMEA bij PhoenixNAP. “We zijn zeer blij om te zien dat HostingCon zijn bereik van de V.S. naar Europa uitbreidt, en voor ons, als wereldwijde IT serviceprovider, legt de aanwezigheid van deze gerenommeerde beurs meer gewicht in de schaal en stelt het ons in staat om niet enkel relaties in de V.S. maar wereldwijd aan te knopen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.