Perrit BV uit Hengelo (Ov) neemt Benelux activiteiten Nervogrid over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Perrit
  • geplaatst op
  • 3 april 2014 08:04 uur

Perrit BV uit Hengelo, specialist in het aanbieden van zakelijke cloud software neemt de Benelux hosting en beheer activiteiten van de internationale cloud broker Nervogrid over, welke recent is overgenomen door de ALSO Group.

Perrit biedt vanuit diverse datacenters haar cloud diensten aan in zowel public, private als hybride vorm. In de snel groeiende markt voor cloud diensten vragen klanten een steeds snellere time-to-market zonder investeringen vooraf volgens het pay-as-you-go model. Perrit speelt hierop in door zich te richten op het managen/onderhouden van de services waarbij performance, betrouwbaarheid en service naar klant en partner tot hoogste doel zijn verheven.

Perrit neemt de Benelux hosting activiteiten van de internationale cloud broker en service provider Nervogrid (onlangs overgenomen door ALSO Group en nu handelend onder de naam ALSO Cloud OY) over. Qua dienstverlening en service, passen de activiteiten uitstekend bij Perrit. “Service, klantgerichtheid en kwaliteit van de dienstverlening staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel”, aldus Henk Kok, CEO van Perrit BV. Perrit en Nervogrid gaan hierbij een langdurige samenwerking aan voor de Benelux waarbij zij elkaar versterken in te leveren diensten aan partners en klanten. “

“We zijn er trots op om Perrit als onze eerste Cloud Brokerage Partner in de Benelux te verwelkomen”, zegt Tom Casaer, VP Channels van Nervogrid (ALSO Cloud). “Perrit’s sterke kennis van de toekomstige IT-markt en moderne cloud oplossingen, in combinatie met de revolutionaire Cloud Brokerage technologie van Nervogrid, creëert een aantrekkelijke cloud ecosysteem voor leveranciers en resellers.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.