Perrit BV uit Hengelo (Ov) neemt Benelux activiteiten Nervogrid over

  • Bedrijfsnieuws van
  • Perrit
  • geplaatst op
  • 3 april 2014 08:04 uur

Perrit BV uit Hengelo, specialist in het aanbieden van zakelijke cloud software neemt de Benelux hosting en beheer activiteiten van de internationale cloud broker Nervogrid over, welke recent is overgenomen door de ALSO Group.

Perrit biedt vanuit diverse datacenters haar cloud diensten aan in zowel public, private als hybride vorm. In de snel groeiende markt voor cloud diensten vragen klanten een steeds snellere time-to-market zonder investeringen vooraf volgens het pay-as-you-go model. Perrit speelt hierop in door zich te richten op het managen/onderhouden van de services waarbij performance, betrouwbaarheid en service naar klant en partner tot hoogste doel zijn verheven.

Perrit neemt de Benelux hosting activiteiten van de internationale cloud broker en service provider Nervogrid (onlangs overgenomen door ALSO Group en nu handelend onder de naam ALSO Cloud OY) over. Qua dienstverlening en service, passen de activiteiten uitstekend bij Perrit. “Service, klantgerichtheid en kwaliteit van de dienstverlening staan bij beide bedrijven hoog in het vaandel”, aldus Henk Kok, CEO van Perrit BV. Perrit en Nervogrid gaan hierbij een langdurige samenwerking aan voor de Benelux waarbij zij elkaar versterken in te leveren diensten aan partners en klanten. “

“We zijn er trots op om Perrit als onze eerste Cloud Brokerage Partner in de Benelux te verwelkomen”, zegt Tom Casaer, VP Channels van Nervogrid (ALSO Cloud). “Perrit’s sterke kennis van de toekomstige IT-markt en moderne cloud oplossingen, in combinatie met de revolutionaire Cloud Brokerage technologie van Nervogrid, creëert een aantrekkelijke cloud ecosysteem voor leveranciers en resellers.”

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...