Philipp Humm benoemd tot non-executive Chairman van Eurofiber Group

Aanbieder van hoogwaardige digitale infrastructuur breidt bestuur uit met autoriteit telecomsector

  • Bedrijfsnieuws van
  • Eurofiber
  • geplaatst op
  • 25 mei 2016 11:49 uur

Philipp Humm (56) is per 17 mei benoemd tot non-executive Chairman van de Eurofiber Group. Met deze Duitse executive haalt Eurofiber een autoriteit uit de telecomsector in huis.

Humm was tot 2015 CEO van Vodafone Europe, waar de omzet onder zijn leiding weer groeide. Ook was hij bij Vodafone verantwoordelijk voor de succesvolle integratie van vaste netwerken met een waarde van 20 miljard euro. Daarvoor was hij onder meer President & CEO van T-Mobile USA, Chief Revenue Officer van Deutsche Telecom Europe, CEO van T-Mobile Germany en CEO van Amazon Germany. Humm is tevens board member van het Amerikaanse Shine Technologies.

Alex Goldblum, CEO Eurofiber Group: “Philipp zal met zijn bestuurlijke ervaring en zijn omvangrijke netwerk een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de verdere expansie en groei van Eurofiber in de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft een rijk internationaal telecomverleden zowel in executive als non-executive posities.”

Philipp Humm: “Ik ben onder de indruk van Eurofiber’s groei en de manier waarop het bedrijf in staat is gebleken om heel succesvol marktaandeel te vergaren in de snel groeiende markten in Nederland en België. Mijn rol als non-executive Chairman is erop gericht om Eurofiber’s managementteam te helpen deze groei vast te houden en tegelijkertijd een robuuste glasvezelbackbone voor bedrijven en de samenleving van nu te bouwen.”

Philipp Humm

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Vier hosters aan het woord: eigen hardware of uitbesteden?
Lanceanons: nice website http://longblackcock.com/bibcam-boy-bbc.html

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 27 januari 2017
apkdld: Enjoy most recent number one popular android apps game on your phone and tablet, also be aware that ...

Heartbleed – of de noodzaak om als provider altijd te patchen
showbox alternative: Is showbox not working? Don’t be anxious we have included a list of best Showbox alternative for y...