Philipp Humm benoemd tot non-executive Chairman van Eurofiber Group

Aanbieder van hoogwaardige digitale infrastructuur breidt bestuur uit met autoriteit telecomsector

  • Bedrijfsnieuws van
  • Eurofiber
  • geplaatst op
  • 25 mei 2016 11:49 uur

Philipp Humm (56) is per 17 mei benoemd tot non-executive Chairman van de Eurofiber Group. Met deze Duitse executive haalt Eurofiber een autoriteit uit de telecomsector in huis.

Humm was tot 2015 CEO van Vodafone Europe, waar de omzet onder zijn leiding weer groeide. Ook was hij bij Vodafone verantwoordelijk voor de succesvolle integratie van vaste netwerken met een waarde van 20 miljard euro. Daarvoor was hij onder meer President & CEO van T-Mobile USA, Chief Revenue Officer van Deutsche Telecom Europe, CEO van T-Mobile Germany en CEO van Amazon Germany. Humm is tevens board member van het Amerikaanse Shine Technologies.

Alex Goldblum, CEO Eurofiber Group: “Philipp zal met zijn bestuurlijke ervaring en zijn omvangrijke netwerk een zeer waardevolle bijdrage leveren aan de verdere expansie en groei van Eurofiber in de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Hij heeft een rijk internationaal telecomverleden zowel in executive als non-executive posities.”

Philipp Humm: “Ik ben onder de indruk van Eurofiber’s groei en de manier waarop het bedrijf in staat is gebleken om heel succesvol marktaandeel te vergaren in de snel groeiende markten in Nederland en België. Mijn rol als non-executive Chairman is erop gericht om Eurofiber’s managementteam te helpen deze groei vast te houden en tegelijkertijd een robuuste glasvezelbackbone voor bedrijven en de samenleving van nu te bouwen.”

Philipp Humm

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.