PhoenixNAP gaat Apache Software Foundation (ASF) actief ondersteunen

Hybride cloud-infrastructuur diensten geleverd vanuit flagship datacenter locatie.

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 8 juni 2015 11:46 uur

PhoenixNAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag aan de Apache Software Foundation (ASF ) actief te gaan ondersteunen door het verstrekken van een deel van infrastructuur voor gebruik van de organisatie.

Door het leveren aan ASF een Virtual Private Data Center (VPDC) omgeving uit Phoenix, AZ datacenter locatie, gaat phoenixNAP de not-for-profit organisatie helpen om haar missie van het leveren van software voor het publiek goed te bereiken.

“De ASF is een van de belangrijkste gemeenschappen binnen de IT wereld en wij zijn trots om onze steun te kunnen bieden om hun verdere succes te garanderen” zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De talloze software projecten ontwikkeld binnen de Apache community hebben een grote deel van het internet van vandaag gevormd en de hybrid cloud Virtual Private Data Center omgeving binnen onze faciliteit kan de ASF helpen om deze trends voort te zetten.”

Opgericht in 1999, de Apache Software Foundation houdt toezicht op meer dan 350 toonaangevende open source projecten, waaronder de Apache HTTP Server, ‘s werelds meest populaire webserver-software. Het lidmaatschap gebaseerde charitatieve organisatie wordt beheerst door de gemeenschap het zelf dient, en wordt daarnaast ondersteund door een reeks aan corporate sponsors en individuele donateurs. PhoenixNAP is officieel een Gold Sponsor van de Apache Software Foundation.

“Wij waarderen de Cloud diensten die phoenixNAP heeft verstrekt aan de ASF” zei David Nalley, vice president van ASF Infrastructure. “Dergelijke sponsor bijdragen stellen ons in staat om de diensten te kunnen leveren die Apache projecten ondersteunen, die op hun beurt helpen om grote Open Source software producten te leveren. We zijn blij om te zien PhoenixNAP aansluiten tot de lijst van sponsors die waarde van de Apache Software Foundation erkennen en waarderen.”

PhoenixNAP is een PCI DSS gecertificeerd Service Provider met een type 1 en type 2 SOC gecontroleerd flagship datacenter faciliteit.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...