PhoenixNAP gaat Apache Software Foundation (ASF) actief ondersteunen

Hybride cloud-infrastructuur diensten geleverd vanuit flagship datacenter locatie.

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 8 juni 2015 11:46 uur

PhoenixNAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde vandaag aan de Apache Software Foundation (ASF ) actief te gaan ondersteunen door het verstrekken van een deel van infrastructuur voor gebruik van de organisatie.

Door het leveren aan ASF een Virtual Private Data Center (VPDC) omgeving uit Phoenix, AZ datacenter locatie, gaat phoenixNAP de not-for-profit organisatie helpen om haar missie van het leveren van software voor het publiek goed te bereiken.

“De ASF is een van de belangrijkste gemeenschappen binnen de IT wereld en wij zijn trots om onze steun te kunnen bieden om hun verdere succes te garanderen” zei Ian McClarty, president van phoenixNAP. “De talloze software projecten ontwikkeld binnen de Apache community hebben een grote deel van het internet van vandaag gevormd en de hybrid cloud Virtual Private Data Center omgeving binnen onze faciliteit kan de ASF helpen om deze trends voort te zetten.”

Opgericht in 1999, de Apache Software Foundation houdt toezicht op meer dan 350 toonaangevende open source projecten, waaronder de Apache HTTP Server, ’s werelds meest populaire webserver-software. Het lidmaatschap gebaseerde charitatieve organisatie wordt beheerst door de gemeenschap het zelf dient, en wordt daarnaast ondersteund door een reeks aan corporate sponsors en individuele donateurs. PhoenixNAP is officieel een Gold Sponsor van de Apache Software Foundation.

“Wij waarderen de Cloud diensten die phoenixNAP heeft verstrekt aan de ASF” zei David Nalley, vice president van ASF Infrastructure. “Dergelijke sponsor bijdragen stellen ons in staat om de diensten te kunnen leveren die Apache projecten ondersteunen, die op hun beurt helpen om grote Open Source software producten te leveren. We zijn blij om te zien PhoenixNAP aansluiten tot de lijst van sponsors die waarde van de Apache Software Foundation erkennen en waarderen.”

PhoenixNAP is een PCI DSS gecertificeerd Service Provider met een type 1 en type 2 SOC gecontroleerd flagship datacenter faciliteit.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.