PhoenixNAP® kondigt aan diensten beschikbaar te stellen vanuit een nieuwe datacenter locatie in Atlanta, Georgia V.S.

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 4 mei 2015 14:33 uur

PhoenixNAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde aan diensten beschikbaar te stellen vanuit een nieuwe datacenter locatie in Atlanta, Georgia V.S.

Bijna direct na het openen van een tweede verdieping van datacenterruimte in flagship Phoenix, Arizona V.S. faciliteit, de toevoeging van vierde phoenixNAP locatie ondersteunt verder de groeiende behoeften aan infrastructuur van bedrijven wereldwijd.

“Als de wereld wordt steeds meer en meer aan elkaar verbonden, worden de technologische behoeften van de hedendaagse bedrijven steeds meer dusdanig geografisch gespreid”, zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Om hun klanten beter te dienen willen bedrijven steeds vaker gebruik maken van infrastructuur die zo dichtbij mogelijk bij hun eindgebruikers fysiek geplaatst is en tegelijkertijd heeft zakelijke leven behoefte aan infrastructuur op meerdere en het liefst wereldwijde locaties.”

Virtuele en fysieke IaaS oplossingen van phoenixNAP zijn nu ook beschikbaar vanuit Atlanta (V.S.), op dezelfde manier als ze worden ze aangeboden op onze andere wereldwijde locaties. Momenteel worden alle onze producten en oplossingen aangeboden op vier locaties: Phoenix, Arizona (V.S.), Ashburn, Virginia (V.S.), Atlanta, Georgia (V.S.) en in Amsterdam, Nederland om onze klanten volledig te kunnen ondersteunen.

“Door onze diensten strategisch aan te bieden op al deze locaties zijn wij in staat onze klanten beter te kunnen dienen” voegde Dave Brimley, sales managing vice-president van phoenixNAP “Of onze klanten eigen gebruikers nou op West Coast, East Coast van de V.S. of in West Europa zich bevinden zijn onze oplossingen altijd dichtbij.”

PhoenixNAP is een PCI DSS gecertificeerd Service Provider met een type 1 en type 2 SOC gecontroleerd flagship datacenter faciliteit.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...