PhoenixNAP® kondigt aan diensten beschikbaar te stellen vanuit een nieuwe datacenter locatie in Atlanta, Georgia V.S.

  • Bedrijfsnieuws van
  • phoenixNAP
  • geplaatst op
  • 4 mei 2015 14:33 uur

PhoenixNAP®, een internationale IT-dienstverlener van cloud en bare-metal-servers, colocatie, en enterprise Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen, kondigde aan diensten beschikbaar te stellen vanuit een nieuwe datacenter locatie in Atlanta, Georgia V.S.

Bijna direct na het openen van een tweede verdieping van datacenterruimte in flagship Phoenix, Arizona V.S. faciliteit, de toevoeging van vierde phoenixNAP locatie ondersteunt verder de groeiende behoeften aan infrastructuur van bedrijven wereldwijd.

“Als de wereld wordt steeds meer en meer aan elkaar verbonden, worden de technologische behoeften van de hedendaagse bedrijven steeds meer dusdanig geografisch gespreid”, zegt Ian McClarty, President van phoenixNAP. “Om hun klanten beter te dienen willen bedrijven steeds vaker gebruik maken van infrastructuur die zo dichtbij mogelijk bij hun eindgebruikers fysiek geplaatst is en tegelijkertijd heeft zakelijke leven behoefte aan infrastructuur op meerdere en het liefst wereldwijde locaties.”

Virtuele en fysieke IaaS oplossingen van phoenixNAP zijn nu ook beschikbaar vanuit Atlanta (V.S.), op dezelfde manier als ze worden ze aangeboden op onze andere wereldwijde locaties. Momenteel worden alle onze producten en oplossingen aangeboden op vier locaties: Phoenix, Arizona (V.S.), Ashburn, Virginia (V.S.), Atlanta, Georgia (V.S.) en in Amsterdam, Nederland om onze klanten volledig te kunnen ondersteunen.

“Door onze diensten strategisch aan te bieden op al deze locaties zijn wij in staat onze klanten beter te kunnen dienen” voegde Dave Brimley, sales managing vice-president van phoenixNAP “Of onze klanten eigen gebruikers nou op West Coast, East Coast van de V.S. of in West Europa zich bevinden zijn onze oplossingen altijd dichtbij.”

PhoenixNAP is een PCI DSS gecertificeerd Service Provider met een type 1 en type 2 SOC gecontroleerd flagship datacenter faciliteit.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.