Pocos bouwt nieuw platform op SwyxWare for Datacenters

“Hiermee bieden we onze resellers een geweldig alternatief voor hun cloud-based UC solutions voor datacenters”

  • Bedrijfsnieuws van
  • Swyx
  • geplaatst op
  • 25 november 2015 13:50 uur

Unified Communications-aanbieder Swyx heeft aangekondigd dat haar Nederlandse partner Pocos een nieuw platform in gebruik heeft genomen, waardoor het meer dan 2.000 gebruikers in een klap toegang biedt tot SwyxWare Cloud services.

Pocos heeft al ruim 10 jaar ervaring met, en zeer diepgaande kennis van de meest uiteenlopende connectiviteitsstructuren, telefonie-oplossingen, cloud services en communicatieplatforms. Daarom heeft Swyx deze Nederlandse cloud-partner aangewezen als nieuw aanspreekpunt voor resellers die hun klanten een cloud-based UC solution voor datacenters willen bieden. Een platform dat SIP-trunking en provisioning combineert met verbindingsleidingen die in de benodigde infrastructuur, mobiele integratie en one-stop-shop management voorzien.

Win-win met SwyxWare for DataCenter

“Pocos’ besluit om een nieuw platform te bouwen gebaseerd op SwyxWare for DataCenter getuigt enerzijds van haar expertise op het gebied van connectivity, telefonie en cloud services, anderzijds van haar inzicht en vermogen om kansen met beide handen aan te grijpen zodra deze zich aandienen. Met de uitbreiding van haar portfolio met het nieuwe SwyxWare for DataCenter-platform verzekert Pocos haar resellers en hun klanten van kwalitatief hoogwaardige cloud services en continuïteit in hun bedrijfsvoering. Wij zijn trots dat we Pocos aan ons hebben kunnen binden als Service Provider op dit cruciale vakgebied”, aldus Dr. Ralf Ebbinghaus, de CEO van Swyx.

Simon Poels, directeur van Pocos: “Wij hebben als specialist in het hosten van platforms een zeer betrouwbare partner gevonden in Swyx. En wij zijn ervan overtuigd dat Swyx op haar beurt kan profiteren van onze ervaring met en expertise in het Nederlandse kanaal. Met de toevoeging van SwyxWare for DataCenters bieden we onze resellers een geweldig alternatief voor hun cloud-based UC solutions voor datacenters.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.