Pocos breidt netwerk verder uit met apparatuur van Cisco

  • Bedrijfsnieuws van
  • Cisco
  • geplaatst op
  • 11 mei 2015 10:12 uur

Internet en Telecom Service Provider Pocos kiest ten behoeve van de uitbreiding van het op Cisco ASR gebaseerde netwerk opnieuw voor apparatuur van Cisco en maakt zich klaar voor de toekomst. Met Cisco ASR 9001 routers wordt de poortcapaciteit aan de rand van zijn netwerk (‘edge’) opnieuw uitgebreid.

Pocos is continu bezig met het verbeteren van zijn netwerk. Het platform van Pocos is bereikbaar via vrijwel alle koper- en glasinfrastructuren in de Benelux. Dit platform koppelt alle Access Services maar ook de Cloud en Telephony services van Pocos, zoals SIP-trunks, Hosted Telephony op basis van Xelion en Pocos business mobile. Pocos business mobile maakt een complete vast-mobiel integratie mogelijk. Daarnaast heeft Pocos een managed services portfolio, levert Pocos managed Cisco routers op klantlocatie aan op basis van Cisco 880, 1900 en 2900 series en een managed firewall service op basis van Cisco ASA. Deze diensten worden verkocht via een netwerk van partners.

Jordi Smits, directeur van Pocos “Wij richten ons enorm op networking en hoe belangrijk de stabiliteit binnen het netwerk is. Door de toenemende vraag naar bandbreedte door meer fiber verbindingen waren wij op zoek naar mogelijkheden om ons netwerk te kunnen uitbreiden. Met de keus voor de ASR 9001 routers van Cisco zijn we verzekerd van stabiliteit van het netwerk en zijn we klaar voor meer vraag in de toekomst.”

 

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.