Polycom introduceert nieuwe samenwerkingsinfrastructuur-software met Cloud Burst Service: Polycom RealPresence Clariti

Hybride-cloudcapaciteit – de eerste samenwerkingsinfrastructuur-software met de mogelijkheid terug te vallen op een cloudservice voor geplande en onverwachte pieken in capaciteitsvraag

  • Bedrijfsnieuws van
  • Polycom
  • geplaatst op
  • 15 januari 2016 15:50 uur

Het Nieuwe Werken – mobiel en op afstand – in combinatie met de behoefte aan naadloze verbinding en samenwerking vergroot de vraag naar efficiënte organisatorische netwerken: on-premise, in hybride omgevingen en in de cloud. Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) zet zijn succesvolle levering van toekomstbestendige samenwerkingsoplossingen voort en introduceert de eerste softwareoplossing die bedrijven van elke omvang voorziet van eenvoudige en krachtige samenwerkingstechnologie, gereed voor de cloud.

De samenwerkingsinfrastructuur-software Polycom® RealPresence ClaritiTM ondersteunt een selectie van samenwerkingsecosystemen en voorziet in een licentiemodel met zowel een abonnementsvorm als een permanent licentie. Klanten hebben meerdere mogelijkheden voor inzet van de RealPresence Clariti-oplossing, inclusief on-premise, via hybride of gehoste IaaS-aanbiedingen van partners, of direct in hun eigen cloudnetwerk. Dankzij snelle en efficiënte inzet, door een eenvoudig prijsmodel per gebruiker, is de RealPresence Clariti-oplossing geschikt voor grote en kleine organisaties. Bovendien opent het de deur naar snellere en flexibelere inzet. De RealPresence Clariti-oplossing biedt ook mogelijkheden voor Polycom® RealConnect™, waardoor Skype for Business-gebruikers naadloos verbinding maken met gebruikers van andere platformen.

“De mogelijkheden voor visuele samenwerking zijn eindeloos”, zegt Ashan Willy, Senior Vice-President Product Management & Worldwide Systems Engineering van Polycom. “Daardoor hebben werknemers hoge verwachtingen en willen zij overal, op elk tijdstip en met elk device verbonden zijn. De RealPresence Clariti-oplossing biedt eenvoudige, gebruiksvriendelijke samenwerkingssoftware die cloudschaalvoordelen, opties voor inzet van de cloud en hybride-cloudmogelijkheden biedt voor Polycom’s infrastructuuraanbod.”

RealPresence Clariti is de eerste samenwerkingsinfrastructuur-softwareoplossing met hybride-cloudbursting – een IaaS-oplossing – als optionele clouddienst voor een naadloze verbinding tijdens pieken in videosamenwerking. Mochten bestaande netwerkbronnen niet meer voldoen aan de behoeften, dan kan samenwerking naadloos en automatisch verplaatst worden naar beveiligde Polycom-cloudbronnen, zonder de meeting te hoeven onderbreken.

Polycom breidt tevens zijn support voor ontwikkelaars verder uit met de nieuwe Polycom Sandbox. Deze virtuele omgeving biedt toegang tot Polycoms uitgebreide selectie van API’s en Software Development Kits (SDK’s), zodat partners, onafhankelijke softwareleveranciers en klanten applicaties kunnen bouwen en visuele samenwerking direct kunnen integreren in hun werkzaamheden. Polycom biedt een volledige set van supporttools inclusief een communitygebaseerde bron, ontworpen om de open uitwisseling van informatie mogelijk te maken.

De Polycom® RealAccessTM-dienst – die praktische inzichten levert voor succesvollere zakelijke resultaten – biedt details over ROI en geeft IT-beheerders waardevolle analytische informatie over hoe werknemers de RealPresence Clariti-oplossing gebruiken. Polycom breidt het RealAccess-service delivery-platform uit naar het gehele RealPresence-cloudplatform om organisaties te voorzien van diagnostische inzichten en data om hun samenwerkingsoplossing effectiever te beheren.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.