Portland benoemt Maaike Jamoel tot Business Development Manager

  • Bedrijfsnieuws van
  • Portland
  • geplaatst op
  • 27 oktober 2015 10:03 uur

Softwaredistributeur Portland benoemt Maaike Jamoel (39) tot Business Development Manager. Zij is in deze functie verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van Portlands oplossingenportfolio’s Productiviteit en Communicatie, en in het bijzonder de producten en diensten van Firmtel. Jamoel is als lid van het Management Team instrumenteel voor het waarmaken van de groei- en innovatiestrategie van Portland. Samen met haar team van vijf communicatiespecialisten gaat zij aan de slag om onze IT-dienstverleners op weg te helpen om optimaal te profiteren van terugkerende omzet en marge uit vast-mobielverkeer én het beheer ervan.

maaike

Voordat Jamoel in dienst kwam bij Portland, werkte ze als Business Development Manager Mobility bij Insight. Bij Portland krijgt ze nu de zeer uitdagende taak om IT-resellers te faciliteren succesvol te zijn op het gebied van telefonie. Tot haar portfolio behoort Firmtel dat innovatieve telefonieoplossingen biedt voor het mkb, waaronder integratie van vaste en mobiele telefonie.

Jamoel: “Ik heb gekozen voor Portland, omdat het een innovatieve organisatie is, waar oplossings- en servicegericht gewerkt wordt. Om binnen zo’n soort organisatie bestaande én nieuwe resellers te ondersteunen bij hun successen, vind ik een mooie uitdaging. Het is fantastisch om te mogen bijdragen aan het snelgroeiende aantal Portland-resellers.”

Kim van Brugge, CEO van Portland: “We blijven groeien en dat betekent dat Portland ook meer professionals nodig heeft om haar klanten te kunnen blijven bieden wat we hen beloven. Met Maaike hebben we een prachtige aanvulling van ons Management Team en ik ben heel trots dat ze ons komt versterken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.