Portland introduceert versie 6 van Altaro VM Backup

Multihypervisor-support in Altaro VM Backup nu voor zowel VMware als Hyper-V VM’s.

  • Bedrijfsnieuws van
  • Portland
  • geplaatst op
  • 10 september 2015 13:19 uur

Portland introduceert de release van Altaro VM Backup. Het product – voorheen bekend als Altaro Hyper-V Backup – stelt beheerders nu in staat VM’s op zowel Microsoft Hyper-V- als VMware-hypervisors te back-uppen met één applicatie.

Samen met een aantal performanceverbeteringen biedt het product dezelfde features op beide hypervisors. Alle functionaliteit in het product is beschikbaar voor back-ups en restores op zowel Hyper-V als VMware. Ondanks deze toevoegingen aan Altaro VM Backup blijven de prijzen hetzelfde.

“De toevoeging van VMware-ondersteuning aan Altaro VM Backup geeft ons de kans ook VMware-systeembeheerders kennis te laten maken met de betaalbare, gebruiksvriendelijke back-upsoftware die onze Hyper-V-klanten al kennen en waarderen”, zegt David Vella, CEO van Altaro. “Dit is een mooie, nieuwe stap in de ontwikkeling van Altaro. En ik weet zeker dat Hyper-V- én VMware-gebruikers deze nieuwe release positief zullen ontvangen.”

Naast de toevoeging van VMware-support aan Altaro VM Backup is de oplossing ook uitgebreid met een Central Management Console. Nu is er de mogelijkheid back-up- en restore-taken te beheren in alle Hyper-V- en/of VMware-hosts die in een IT-omgeving aanwezig zijn. Dat betekent dat het product een meer schaalbare oplossing is, die ook goed presteert in grotere omgevingen.

“Het belang van back-up wordt voor ondernemers steeds belangrijker. Elk uur dat een organisatie niet bij haar data of services kan, betekent een behoorlijk productieverlies”, zegt Kim van Brugge, CEO van Portland. “Deze nieuwe release is een mooie uitbreiding binnen de continuïteit van ons productportfolio.“

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.