Previder introduceert pay-per-use IaaS-platform

Hoge prestaties en uptime voor bedrijfskritische applicaties

  • Bedrijfsnieuws van
  • Previder
  • geplaatst op
  • 2 november 2015 09:30 uur

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, introduceert een nieuw Infrastructure-as-a-Service platform. Previder IaaS biedt een uitstekende performance, is specifiek bedoeld voor het hosten van bedrijfskritische applicaties, en kan beheerd worden via een gebruiksvriendelijke portal. Voor maximale betrouwbaarheid wordt het IaaS-platform gehost op de twin-datacenter infrastructuur van Previder.

Previder heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in zijn hoogwaardige twin-datacenter infrastructuur. Zo werd eerder dit jaar enterprise-class full-ssd storage aan het platform toegevoegd, waardoor de applicaties van klanten profiteren van zeer hoge prestaties met optimale bedrijfszekerheid. Eric Vredeveldt, directeur van Previder: “Met Previder IaaS concretiseren we ons aanbod voor organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare en high-performance hosting voor hun bedrijfskritische applicaties. We leveren dit vanuit onze twee datacenters in Nederland en voor een uiterst concurrerende prijs op een pay-per-use basis. Daarnaast leveren we aanvullende diensten, waaronder een managed firewall, DDoS-bescherming en diverse ISO- en NEN-certificeringen voor de financiële sector en de overheid.”

High Availability
Om optimale prestaties en beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties in het datacenter te garanderen, is een combinatie van technologie, certificering en service nodig. Previder heeft daarvoor een hoogwaardige datacenterinfrastructuur ingericht op basis van technologie van VMware, NetApp en Dell. Door het gebruik van full-SSD storage en realtime replicatie tussen de twee datacenters van Previder, is de continue beschikbaarheid van zelfs de meest veeleisende applicaties gegarandeerd. De omgeving voldoet verder aan belangrijke certificeringen als ISO27001, ISO9001, ISO14001 en NEN7510, die vereist zijn voor klanten in diverse sectoren die met privacygevoelige of financiële informatie werken. Ten slotte levert Previder nog aanvullende diensten, waaronder managed security, co-locatie voor hybride cloud-omgevingen, en zakelijke glasvezel- en dsl-verbindingen.

Gratis testomgeving
Previder IaaS is bedoeld voor organisaties die op zoek zijn naar flexibele IT-infrastructuur die ze kunnen afnemen op een pay-per-use basis, en die veel zekerheid en hoge prestaties biedt. Om dit live te ervaren kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten de dienst tot eind 2015 gratis testen.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.