Previder zet ISV platform op met Heliview

  • Bedrijfsnieuws van
  • Previder
  • geplaatst op
  • 25 januari 2017 12:16 uur

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat samenwerken met B2B-marketingspecialist Heliview om een kennisplatform voor ISV’s (Independent Software Vendor), SaaS-leveranciers en softwarehuizen op te bouwen. Previder merkt dat er veel behoefte is aan kennisuitwisseling op het gebied van thema’s als cloud, security, privacy en managed services. Door middel van marktonderzoeken, round table sessies en gezamenlijke kennissessies wil Previder kennisdeling bevorderen. De eerst round table staat begin maart op de agenda.

“Vrijwel iedere softwareleverancier worstelt met de bedrijfskundige en technische uitdagingen die het software-as-a-service model met zich meebrengen. Hoe bouw ik een stabiele applicatie? Kies ik voor een regionale cloud, een hyperscaler of bouw ik zelf een cloud? En in welke kennis en technologie wil ik investeren? Previder kan ISV’s helpen door de samenwerking tussen alle betrokken technologiepartijen te bevorderen. Het is onmogelijk om van alle technische uitdagingen verstand te hebben. Met de hulp van partners kan je echt excelleren in het huidige cloudtijdperk,“ aldus Eric Vrederveldt, directeur bij Previder.

Nationaal SaaS Survey
In januari zijn Heliview en Previder het Nationaal SaaS Survey gestart, een onderzoek naar de staat van de SaaS-markt in Nederland. Het rapport geeft inzicht in de cloudtransitie van ISV’s, de uitdagingen die ze ervaren en de marktkansen die er liggen. We staan aan het begin van het cloudtijdperk. Hoe volwassen is de dienstverlening van ISV’s? Tijdens één van de kennissessies zullen de resultaten van het onderzoek uitgebreid besproken worden.

Drie Round Tables
Heliview en Previder gaan dit jaar drie round tables organiseren over thema’s die voor ISV’s van belang zijn (in maart, mei en oktober). Het eerste evenement op 9 maart belicht de uitdagingen op het gebied van security. Cloudinfrastructuren worden steeds complexer en veelzijdiger en de dreiging van cybercriminaliteit toe. Tegen welke dreigingen moeten SaaS-leveranciers, ISV’s en softwarehuizen zich verdedigen en hoe kunnen ze zich hiertegen teweer stellen?

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Tilaa


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Abbatis
Raf Vantongerloo: De eigenaar van dit éénmanszaakje is niet alleen een ontzettende eikel, hij is ook technisch volle...

SIDN halveert tarieven om .nl-domeinnaam uit quarantaine te halen
Jaap Urban: Waarom vraagt iedere provider dan nog steeds de hoofdprijs hiervoor?!?! Webreus: 45 euro

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...