Primeur Yourhosting met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 vanaf nu geleverd mét Yourhosting-support

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 23 april 2015 08:46 uur

Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365. Iedereen die de online dienst afneemt bij Yourhosting krijgt voortaan het beste van twee werelden. Men kan altijd, overal en met elk apparaat alle bekende Office-applicaties gebruiken, én is vanaf nu ook verzekerd van de Nederlandstalige support van het Zwolse hostingbedrijf.

De samenwerking vloeit voort uit het onlangs door Microsoft geïntroduceerde Cloud Solution Provider-programma (CSP). Dit CSP-programma stelt distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders in staat hun producten en diensten te bundelen met Microsoft-clouddiensten.

“In een snel veranderende wereld waarin we steeds mobieler werken, groeit ook de vraag naar cloudgebaseerde oplossingen. Door middel van samenwerkingen met partners zoals Yourhosting, maken we het nóg gemakkelijker voor klanten om voor clouddiensten als Office 365 te kiezen. Daarom zijn we erg blij dat Yourhosting, één van de grootste webhosters van Nederland, kiest voor het leveren van diensten op basis van onze technologie.” zegt Mark Wiertsema van Microsoft Nederland.

Bart S.T. Carlier, Managing Director van Yourhosting. “We zijn een one-stop-shop voor domeinnamen, hosting- en cloudproducten. Office 365 past daar perfect bij. Natuurlijk kan iedereen Office 365 aanbieden, maar wij onderscheiden ons al sinds 2001 met een vergaande en deskundige support die onze klanten gemiddeld beoordelen met een 8,4. Dat maakt ons aanbod uniek. Onze Microsoft-gecertificeerde medewerkers zijn immers altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.”

Office 365
Office 365 van Microsoft biedt diverse programma’s voor optimaal samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Gebruikers kiezen voor alle vertrouwde functionaliteiten van het Office-pakket met daarbij extra tools zoals online vergaderen, e-mail en agenda.

Microsoft Cloud Solution Provider Programma
Microsoft introduceerde het Cloud Solution Provider programma tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) 2014 in Washington D.C. Via het programma kunnen distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders hun producten en diensten bundelen met Microsoft-clouddiensten. Met het programma beheren partners de hele levenscyclus van een Microsoft-oplossing van een klant zoals facturatie, levering en ondersteuning. Partners kunnen daar hun eigen diensten aan koppelen en verlenen de technische support aan klanten.

Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites en is de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Daarnaast richt het bedrijf zich op het aanbieden en ondersteunen van clouddiensten voor zakelijke klanten. Yourhosting onderscheidt zich met bereikbaarheid en deskundigheid, en staat bekend om haar vergaande service.

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.