Primeur Yourhosting met Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 vanaf nu geleverd mét Yourhosting-support

  • Bedrijfsnieuws van
  • Yourhosting
  • geplaatst op
  • 23 april 2015 08:46 uur

Microsoft en Yourhosting zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van Office 365. Iedereen die de online dienst afneemt bij Yourhosting krijgt voortaan het beste van twee werelden. Men kan altijd, overal en met elk apparaat alle bekende Office-applicaties gebruiken, én is vanaf nu ook verzekerd van de Nederlandstalige support van het Zwolse hostingbedrijf.

De samenwerking vloeit voort uit het onlangs door Microsoft geïntroduceerde Cloud Solution Provider-programma (CSP). Dit CSP-programma stelt distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders in staat hun producten en diensten te bundelen met Microsoft-clouddiensten.

“In een snel veranderende wereld waarin we steeds mobieler werken, groeit ook de vraag naar cloudgebaseerde oplossingen. Door middel van samenwerkingen met partners zoals Yourhosting, maken we het nóg gemakkelijker voor klanten om voor clouddiensten als Office 365 te kiezen. Daarom zijn we erg blij dat Yourhosting, één van de grootste webhosters van Nederland, kiest voor het leveren van diensten op basis van onze technologie.” zegt Mark Wiertsema van Microsoft Nederland.

Bart S.T. Carlier, Managing Director van Yourhosting. “We zijn een one-stop-shop voor domeinnamen, hosting- en cloudproducten. Office 365 past daar perfect bij. Natuurlijk kan iedereen Office 365 aanbieden, maar wij onderscheiden ons al sinds 2001 met een vergaande en deskundige support die onze klanten gemiddeld beoordelen met een 8,4. Dat maakt ons aanbod uniek. Onze Microsoft-gecertificeerde medewerkers zijn immers altijd bereikbaar, ook ’s avonds en in het weekend.”

Office 365
Office 365 van Microsoft biedt diverse programma’s voor optimaal samenwerken thuis, onderweg en op kantoor. Gebruikers kiezen voor alle vertrouwde functionaliteiten van het Office-pakket met daarbij extra tools zoals online vergaderen, e-mail en agenda.

Microsoft Cloud Solution Provider Programma
Microsoft introduceerde het Cloud Solution Provider programma tijdens de Worldwide Partner Conference (WPC) 2014 in Washington D.C. Via het programma kunnen distributeurs, managed serviceproviders, ISV’s en hostingproviders hun producten en diensten bundelen met Microsoft-clouddiensten. Met het programma beheren partners de hele levenscyclus van een Microsoft-oplossing van een klant zoals facturatie, levering en ondersteuning. Partners kunnen daar hun eigen diensten aan koppelen en verlenen de technische support aan klanten.

Yourhosting

Yourhosting biedt sinds 2001 gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van domeinnamen, webhosting en websites en is de grootste shared webhostingprovider van Nederland. Daarnaast richt het bedrijf zich op het aanbieden en ondersteunen van clouddiensten voor zakelijke klanten. Yourhosting onderscheidt zich met bereikbaarheid en deskundigheid, en staat bekend om haar vergaande service.

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van BIT


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...