Proact IT Group benoemt Maarten van Unen tot Vice President Sales & Marketing

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 22 januari 2016 10:40 uur

Proact IT Group AB, Europa’s grootste datacenter solution provider en cloudspecialist, benoemt Maarten van Unen tot Vice President Sales & Marketing. Van Unen is in deze functie verantwoordelijk voor alle sales en marketing van Proact in de vijftien landen waar het bedrijf actief is. Hij zal zich met name richten op groei, waarbij de initiële nadruk ligt op synergievoordeel van een groepsbrede salesstrategie en -aanpak.

Van Unen werkte de afgelopen jaren als sales director bij Proact Netherlands. Hij was in deze rol medeverantwoordelijk voor het succesvol opzetten van Proact in Nederland. In acht jaar tijd is het bedrijf een prominente ICT-infrastructuurleverancier en cloudprovider geworden. Voor Van Unen is het tijd om – gewapend met deze kennis en ervaring – het enorme potentieel binnen de Proact Group te gaan benutten. Voordat hij bij Proact in dienst trad, werkte Van Unen onder andere als accountmanager bij ISIT/Telindus.

Jason Clark, CEO en President Proact IT Group: “Van Unen heeft in de afgelopen jaren uitstekende resultaten behaald in sales en salesmanagement. Zijn trackrecord bevat volop innovatieve ideeën. Ik ben ervan overtuigd dat hij in zijn nieuwe rol sales bij Proact tot een hoger niveau zal brengen. In de afgelopen jaren heeft hij bewezen dat hij de unieke competenties en vaardigheden heeft om de salesstrategie van Proact verder te ontwikkelen en uit te rollen in vijftien landen.”

Van Unen: “Ik kijk ernaar uit om Proact internationaal nog beter op de kaart te zetten en onze klanten blijvende meerwaarde te leveren door middel van onze unieke propositie.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.