Proact uitgeroepen tot zowel NetApp Partner of the Year als EMC Fastest Growing Partner of the Year

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 17 juli 2014 09:32 uur

Proact, Europa’s grootste storage- en datacenterinfrastructuur-integrator en tevens cloud-leverancier, is bij twee belangrijke partners in de prijzen gevallen. Zo is het bedrijf de winnaar van twee NetApp Partner-awards: Partner of the Year in Nederland en de EMEA Enterprise Partner of the Year voor zijn vestiging in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is Proact – voor het tweede jaar op rij in Nederland – winnaar van de EMC-award voor Fastest Growing Partner of the Year.

Proact wint de Nederlandse Partner of the Year-award van NetApp vanwege de goede verkoopresultaten, haar uitstekende service- en supportapparaat en haar succes op het gebied van NetApp-gebaseerde managed cloud services. De award voor EMC’s snelst groeiende partner heeft Proact verdiend doordat het in 2013 opnieuw de grootste groei liet zien in het aantal EMC-implementaties.

“We zijn enorm trots dat we door twee belangrijke en strategische vendoren zijn erkend door awards. Enerzijds werken we al lang samen met NetApp; hun hoogwaardige oplossingen zijn niet voor niets al die tijd al een essentieel onderdeel van ons portfolio. Anderzijds is het bijzonder dat we bij EMC – waar we nu ruim drie jaar mee samenwerken – al tweemaal in de prijzen zijn gevallen voor onze groeiprestaties”, zegt Lucas den Os, Managing Director Proact Nederland. “De gewonnen awards tonen aan dat onze deskundigheid op technologisch vlak hoog is. De mogelijkheid voor onze kanten om te kiezen tussen oplossingen geleverd als project of als managed cloud-dienst, is ons onderscheidende vermogen in de markt.”

De winnaars van de NetApp-awards zijn op 12 juni 2014 bekendgemaakt tijdens de NetApp Channel Kick-Off in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De EMC-awards zijn onlangs toegekend tijdens de EMC Channel Update in Loosdrecht.

ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!

Previder eerste Nederlandse datacenter met zonnepanelen
Previder: De zonnepanelen leveren een beperkt deel van de totaal benodigde stroom voor het datacenter. Maar do...