Proact vergroot marktaandeel door groei EMC-implementaties

EMC onderstreept uitstekende resultaten met Gold Status

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 24 februari 2015 09:15 uur

Proact, Europa’s grootste storagecentrische datacenterinfrastructuur-integrator en cloud-enabler, behaalt de Gold Status van EMC in het nieuwe partnerprogramma van 2015. EMC beloont Proact op deze manier voor de uitstekende resultaten die het bedrijf de afgelopen drie jaar behaalde met EMC-producten en -diensten. In 2013 en 2014 was Proact al winnaar van de EMC-award voor ‘Fastest Growing Partner of the Year’.

Dankzij de uitstekende resultaten van 2014 weet Proact zich te scharen tussen de top van de EMC-partners in Nederland. Op basis van het commitment van de afgelopen drie jaar zijn beide partijen positief over 2015 en ervan overtuigd dat de gezamenlijke groei verder zal doorzetten. Proact speelde zich het afgelopen jaar bij EMC vooral in de kijker door mooie en innovatieve opdrachten binnen te halen bij organisaties als Omrin en MSA.

Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland, koos in 2014 voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor twee locaties. De stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), een scholengemeenschap voor secundair onderwijs in Amsterdam, ging in zee met Proact voor de levering en implementatie van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor vier van haar scholen. Deze oplossing voldoet perfect aan de eisen van MSA als het gaat om beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

“Proact heeft de visie en strategie van EMC volledig omarmd. Dit wordt onderschreven door een groot aantal succesvolle projecten op basis van de nieuwste producten. Neem bijvoorbeeld Xtreme IO. Een ander goed voorbeeld van de hechte samenwerking blijkt uit de uitbreiding van het managed services-portfolio van Proact met Back-up-as-a-Service gebaseerd op EMC Datadomain”, zegt Daan Ruizendaal, Partner Sales Manager bij EMC.

“Dankzij onze unieke propositie die relevante meerwaarde biedt voor onze klanten, is er wederom een substantiële groei gerealiseerd. De toekenning van deze Gold status is een kroon op dat werk”, zegt Maarten van Unen, Sales Director bij Proact Netherlands. “Ook zien we een mooie toekomst tegemoet waarin we, onder andere met de ontwikkeling van ons innovatieteam, het EMC portfolio nog verder omarmen en de unieke Proact propositie verder wordt uitgebreid, waardoor we een relevante bijdrage blijven leveren aan onze klanten en hun business vraagstukken.”

Advertentie: De inhoud van dit blok bevat een mededeling van onze partner

Vacatures van Byte


ISPam.nl Job board

Nog geen reacties

Deel uw reactie met andere ISPam.nl lezers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Feedback!
Fill out my online form.
Laatste reacties

Uitgelicht bedrijfsnieuws van 14 september 2016
calculo de creditos de consumo: Hervorragend – lange nicht’s mehr von Euch gelesen. Dafür habt Ihr Euch ja diesmal gr...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Jeroen: Typisch een aankondiging voordat het product volwassen is. Als je denkt meteen te kunnen beginnen de...

Switch Datacenters realiseert upgrade naar Tier 4, implementeert ‘indirect adiabatische koeling’ voor ultra-energiezuinige PUE (1,07)
Arjan: Dat iets naar Tier lijnen gebouwd is kunnen we natuurlijk allemaal roepen, enige daadwerkelijke Tier...

VMWare op Amazon kan grote impact hebben op cloudmarkt
Sven: Wat ook interessant aan deze deal is wat dit betekent voor de eerdere samenwerking die Vmware sloot ...

Nieuw kantoor voor Cegeka
Bart ter Veer: Gefeliciteerd Cegeka, met deze mooie nieuwe huisvesting!