Proact vergroot marktaandeel door groei EMC-implementaties

EMC onderstreept uitstekende resultaten met Gold Status

  • Bedrijfsnieuws van
  • Proact
  • geplaatst op
  • 24 februari 2015 09:15 uur

Proact, Europa’s grootste storagecentrische datacenterinfrastructuur-integrator en cloud-enabler, behaalt de Gold Status van EMC in het nieuwe partnerprogramma van 2015. EMC beloont Proact op deze manier voor de uitstekende resultaten die het bedrijf de afgelopen drie jaar behaalde met EMC-producten en -diensten. In 2013 en 2014 was Proact al winnaar van de EMC-award voor ‘Fastest Growing Partner of the Year’.

Dankzij de uitstekende resultaten van 2014 weet Proact zich te scharen tussen de top van de EMC-partners in Nederland. Op basis van het commitment van de afgelopen drie jaar zijn beide partijen positief over 2015 en ervan overtuigd dat de gezamenlijke groei verder zal doorzetten. Proact speelde zich het afgelopen jaar bij EMC vooral in de kijker door mooie en innovatieve opdrachten binnen te halen bij organisaties als Omrin en MSA.

Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland, koos in 2014 voor Proact voor het leveren en implementeren van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor twee locaties. De stichting Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA), een scholengemeenschap voor secundair onderwijs in Amsterdam, ging in zee met Proact voor de levering en implementatie van een nieuwe EMC VSPEX-oplossing voor vier van haar scholen. Deze oplossing voldoet perfect aan de eisen van MSA als het gaat om beschikbaarheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

“Proact heeft de visie en strategie van EMC volledig omarmd. Dit wordt onderschreven door een groot aantal succesvolle projecten op basis van de nieuwste producten. Neem bijvoorbeeld Xtreme IO. Een ander goed voorbeeld van de hechte samenwerking blijkt uit de uitbreiding van het managed services-portfolio van Proact met Back-up-as-a-Service gebaseerd op EMC Datadomain”, zegt Daan Ruizendaal, Partner Sales Manager bij EMC.

“Dankzij onze unieke propositie die relevante meerwaarde biedt voor onze klanten, is er wederom een substantiële groei gerealiseerd. De toekenning van deze Gold status is een kroon op dat werk”, zegt Maarten van Unen, Sales Director bij Proact Netherlands. “Ook zien we een mooie toekomst tegemoet waarin we, onder andere met de ontwikkeling van ons innovatieteam, het EMC portfolio nog verder omarmen en de unieke Proact propositie verder wordt uitgebreid, waardoor we een relevante bijdrage blijven leveren aan onze klanten en hun business vraagstukken.”

Nog geen reacties

Laatste reacties

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Koen Stegeman, Editor-in-Chief & founder Hostingjournalist.com: Jammer Arnout, maar je hebt een mooie bijdrage aan de hosting industrie geleverd, en dat jaren lang....

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Dillard Blom: Jammer dat een 'instituut' verdwijnt, en daarmee een bron van informatie over actuele zaken (en opin...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
L.: Uit automatisme kijk ik toch nog steeds elke dag naar ispam.nl, toch de hoop dat er nog een berichtj...

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Toni Donkers: Arnout bedankt! ik ga het missen dat is een feit!

Bedankt voor het succes van ISPam.nl
Marcel Stegeman: Ik zie het nu pas. Inderdaad jammer maar ik kijk nu al uit naar het volgende project.